αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσει η Nokia μέσα στο 2017

Πέντε κινητά αναμένεται να κυκλοφορήσει η Nokia μέσα στο 2017

Η HMD Global, η Φιλανδική εταιρεία που έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για κυκλοφορία Nokia-branded smartphones για τα επόμενα δέκα χρόνια, έχει ήδη επιβεβαιώσει την παρουσία της στην MWC 2017, όπου και θα αποκαλύψει τουλάχιστον ένα νέο smartphone.

Το πρώτο Nokia-branded smartphone που θα αποκαλύψει η HMD θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το εδώ και καιρό φημολογούμενο Nokia D1C. Ωστόσο, εκτός από το Nokia D1C το οποίο θα ανακοινωθεί τον Φεβρουάριο, η HMD φαίνεται ότι συνεργάζεται με αρκετούς προμηθευτές για την κατασκευή άλλων 4 συσκευών.

Το δεύτερο και τρίτο «κύμα» συσκευών της Nokia θα έρθει το δεύτερο και τρίτο τρίμηνο του 2017, σύμφωνα με τις πηγές μέσα από την βιομηχανία. Όπως αναφέρει το Techblog.gr, οι συσκευές αυτές θα έχουν οθόνες με διαστάσεις από 5 έως 5.7 ίντσες και αναλύσεις QHD ή full HD.

Η HMD Global έχει ήδη παραγγείλει τις συγκεκριμένες οθόνες από εταιρείες όπως την LG Display, Century Technology και Innolux, ενώ η FIH Mobile θα είναι συνεργάτης της στην παραγωγή.

Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το Nokia D1C θα έρθει σε δύο εκδόσεις, με διαφορετικό μέγεθος οθόνης και μνήμη. Το πιο ακριβό μοντέλο θα κοστίζει 200 δολάρια και θα έχει οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυση full HD και 3GB RAM. Η φθηνότερη έκδοση, θα κοστίζει 150 δολάρια, και θα έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 720p και 2GB RAM.

Όλα τα Nokia-branded smartphones θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως, με τις τιμές να διαφέρουν ανάλογα την αγορά. Σίγουρα το 2017 θα είναι μια συναρπαστική χρονιά για όλους τους οπαδούς της Nokia.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =