αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε κινήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε πριν πας σε μια job interview

Πέντε κινήσεις που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε πριν πας σε μια job interview

Έστελνες βιογραφικά για πολύ καιρό. Και επιτέλους το τηλέφωνο χτύπησε. Η εταιρία στην οποία τόσο θες να εργαστείς, σε κάλεσε για μια job interview. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι έχεις πάρει την ανοιχτή θέση. Άλλωστε, η εταιρία πιθανότατα έχει καλέσει και άλλους υποψήφιους. Άρα πρέπει να περιορίσεις τα λάθη αν θες να είσαι εσύ ο νικητής αυτής της «μάχης».

Η προετοιμασία πρέπει να γίνει πριν μπεις στην αίθουσα. Τώρα λοιπόν θα δούμε 5 κινήσεις που πρέπει να κάνεις πριν πας σε μια συνέντευξη για δουλειά

1# Τσέκαρε τα στοιχεία. Ποιον θα συναντήσεις. Που. Ποια ώρα και ημέρα. Φυσικά φρόντισε να είσαι στην ώρα σου στο ραντεβού.

2# Μπορείς να εξηγήσεις τι κάνει η εταιρία και ποιος θα είναι ο ρόλος σου; Είναι μια ερώτηση στην οποία πρέπει να μπορείς να απαντήσεις. Οπότε κάνε την κατάλληλη προετοιμασία.

3# Έχεις μια εικόνα από την κουλτούρα της εταιρίας; Αυτό μπορείς να το μάθεις, για παράδειγμα, από ανθρώπους που έχουν δουλέψει στην εταιρία. Έτσι ώστε να ξέρεις αν το νέο περιβάλλον σου ταιριάζει ή όχι.

4# Μπορείς να απαντήσεις τις πιο κλασικές ερωτήσεις που γίνονται σε μια job interview; Αν έχεις πάει και σε άλλες συνεντεύξεις, μάλλον τις ξέρεις. Αλλιώς κάνε μερικά… γρήγορα μαθήματα.

5# Τσέκαρε τα «εργαλεία» που θα πάρεις μαζί. Τουλάχιστον 3 φωτοτυπίες του βιογραφικού σου. Σημειωματάριο. Στυλό και άλλα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − fourteen =