αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε ιδέες για να βρεις ένα επιπλέον εισόδημα, δουλεύοντας remote. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι

Πέντε ιδέες για να βρεις ένα επιπλέον εισόδημα, δουλεύοντας remote. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ. Αλλά μπορείς ακόμα και μέσα σε αυτή την περίοδο να βρεις ένα επιπλέον εισόδημα. Δουλεύοντας remote. Με μόνο εργαλείο το laptop σου και μία σύνδεση στο ίντερνετ. Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει. Είναι 5 ιδέες για να βρεις ένα επιπλέον εισόδημα. Μπορείς να δουλεύεις από το δωμάτιο σου ή ακόμα και από… κάποια παραλία.

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

1# Chat support. Είναι ο άνθρωπος πίσω από το chat box που πετάγεται σε πολλά εταιρικά sites, και σε ρωτάει: «Μπορώ να βοηθήσω σε κάτι;». Ανάλογα με την εταιρία, ίσως χρειαστείς και μια μικρή εκπαίδευση και ενημέρωση, πριν ξεκινήσεις. Μπορείς να αναζητήσεις μια τέτοια δουλειά μέσα από τα sites FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed. Βάζοντας στην αναζήτηση κάτι σαν “chat agent,” “chat support” ή «chat representative.”

2# Copy editor. Είσαι αυτός που θα εισάγει κείμενα σε ένα site ή μια πλατφόρμα. Ενώ επίσης μπορεί να ελέγχεις συνολικά τα κείμενα ενός site για τυχόν λάθη. Μπορείς να βρεις τέτοιες δουλειές μέσα από sites όπως LinkedIn, FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder και Indeed.

3# Coder. Εδώ φυσικά δεν μιλάμε για κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας. Πρέπει να γράφεις κώδικά. Άρα πρέπει να έχεις γνώσεις προγραμματισμού, έτσι ώστε να βγάλεις σε πέρας τα projects που θα σου αναθέσουν. Μπορείς να βρεις σχετικές αγγελίες ως freelancer στα FlexJobs, Glassdoor, Monster, ZipRecruiter, CareerBuilder .

4# Social media manager. Επίσης μπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου. Γίνεσαι ουσιαστικά ο διαχειρηστής των social καναλιών μιας εταιρίας. Κάποια σεμινάρια πάνω στο αντικείμενο μπορούν να σε βοηθήσουν. Αναζητησε δουλειές στα Upwork, Freelancer, Fiverr και PeoplePerHour.

5# Freelance αρθρογράφος. Μπορείς να γράφεις κείμενα για πλατφόρμες ή για ενημερωτικά sites. Και να πληρώνεσαι με το κομμάτι ή με κάποια άλλη συμφωνία που θα κάνεις. Αν είσαι expert πάνω σε έναν συγκεκριμένο τομέα, θα είσαι ακόμα πιο περιζήτητος στην αγορά. Αναζήτησε τέτοιες δουλειές στα FlexJobs ή FreelanceWritingGigs ή κάνε κρούσεις απευθείας στα sites που σε ενδιαφέρουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 15 =