αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί στα ταξίδια σου. Και δεν χρειάζονται ίντερνετ

Πέντε εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί στα ταξίδια σου. Και δεν χρειάζονται ίντερνετ

Αν είσαι από τους ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά, τότε η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Είναι 5 εφαρμογές που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις μαζί στα ταξίδια σου. Και δεν χρειάζονται ίντερνετ! Απλά τις κατεβάζεις και τις χρησιμοποιείς.

Οι νέες τεχνολογίες έχουν κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Γιατί να μην επωφεληθείς και εσύ;

TripIt

Αφήστε τις τυπωμένες και τις χειρόγραφες σημειώσεις στο σπίτι! Η συγκεκριμένη εφαρμογή «μαζεύει» αυτόματα από τα e-mails σας όλες τις πληροφορίες του ταξιδιού σας και δημιουργεί μία οργανωμένη λίστα με όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για τον προορισμό σας.

CityMaps2Go

Όχι μόνο μπορείτε να εντοπίζετε που ακριβώς βρίσκεστε στον χάρτη χωρίς να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα σας, αλλά μπορείτε να δημιουργείτε και λίστες με τα πράγματα που θέλετε να κάνετε. Ακόμη όμως κι αν δεν προλαβαίνετε να κάνετε μόνες σας το πρόγραμμα, μπορείτε να κατεβάσετε τους έτοιμους οδηγούς της εφαρμογής.

Triposo

Ένα βιβλίο με όλες τις πληροφορίες για τη χώρα που επισκέπτεστε θα ήταν πολύ βαρύ για να το έχετε συνέχεια στην τσάντα σας και ένας κανονικός ξεναγός στην παρέα σας όλο το 24ωρο θα ήταν πολύ βαρύς για το πορτοφόλι σας. Με το Triposo μπορείτε να προγραμματίσετε όλες τις επισκέψεις της ημέρας σας ενώ παράλληλα μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που περνάτε από ένα μέρος που αξίζει να δείτε.

Google Translate

Η αλήθεια είναι πως δεν θα καταφέρετε να ανοίξετε φιλοσοφική συζήτηση με κάποιον, όμως ο μεταφραστής της Google θα σας βοηθήσει να συνεννοηθείτε με τους ντόπιους για τα βασικά, μαθαίνοντας παράλληλα και τις καθημερινές κουβέντες της γλώσσας.

Here WeGo

Στις διακοπές, δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο και κυρίως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο πίσω από ένα τιμόνι! Η συγκεκριμένη εφαρμογή υπολογίζει όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σας προτείνει τον γρηγορότερο τρόπο που θα φτάσετε από την περιοχή Α, στην περιοχή Β.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 6 =