αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε εφαρμογές που μπορούν να «φτιάξουν» τις φωτογραφίες σου

Πέντε εφαρμογές που μπορούν να «φτιάξουν» τις φωτογραφίες σου

Δεν είναι μυστικό ότι τα social media αποτελούν πλέον ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας, με τα smartphones από τη μεριά τους να προσφέρουν όσο το δυνατόν καλύτερες φωτογραφίες για να μπορείτε να τις μοιράζεστε. Όμως, σε αυτή την προσπάθεια για πιο “φανταχτερές” φωτογραφίες χρησιμοποιούμε ολοένα και περισσότερα εφέ και φίλτρα, ώστε να ανεβάσουμε όσο το δυνατόν πιο όμορφη στο μάτι φωτογραφία γίνεται. Πάμε να δούμε λοιπόν 5 εφαρμογές για συσκευές Android και iOS που μπορούν να απογειώσουν τις φωτογραφίες σας.

PicArt Photo Editor

iOS, Android

Μία από τις διασημότερες εφαρμογές τα τελευταία χρόνια, λόγω της πληθώρας των επιλογών που προσφέρει αλλά και της ευκολίας στην επεξεργασία εικόνων αλλά και βίντεο, το PicArt Photo Editor σας βοηθάει στη δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών, με διάφορα εφέ, αυτοκόλλητα αλλά και φίλτρα στις φωτογραφίες σας. Η εφαρμογή είναι δωρεάν και προσφέρει αρκετές λειτουργίες, όμως αν θέλετε κάτι πιο εξειδικευμένο θα πρέπει να αγοράσετε κάποιο από τα ξεχωριστά πακέτα που προσφέρει.

VSCO: Photo & Video Editor

iOS, Android

Αν και η δωρεάν εφαρμογή προσφέρει μόνο 10 presets, ακόμα και αυτά είναι αρκετά για να δημιουργήσετε την απόλυτη φωτογραφία, ενώ αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε πάνω από 200 presets από εταιρείες όπως η Kodak και η Fuji τότε μπορείτε να κάνετε συνδρομή στην εφαρμογή. Ακόμα όμως και για τα δωρεάν presets αξίζει να δοκιμάσετε την εφαρμογή, ενώ προσωπικά θα σας πω ότι έχω πληρώσει και αξίζει κάθε ευρώ, καθώς μπορείτε να έχετε μία εφαρμογή για video και φωτογραφίες μαζί.

TouchRetouch

iOS, Android – 1,99 ευρώ

Έχετε βγάλει ποτέ την τέλεια φωτογραφία, από την κατάλληλη γωνία και με τον ιδανικό φωτισμό, αλλά μία λεπτομέρεια σας κατέστρεψε όλο το πλάνο; Για όλους εσάς στους οποίους έχει τύχη κάτι τέτοιο, το TouchRetouch είναι η λύση. Η βραβευμένη εφαρμογή επιτρέπει την αφαίρεση ανεπιθύμητων στοιχείων εντός της φωτογραφίας, με το αποτέλεσμα να μη φαίνεται καν ότι έχει υποστεί επεξεργασία. Αυτά τα 1.99 ευρώ μπορεί να σώσουν αρκετές στιγμές σας.

Lens Distortions

iOS, Android

Μία από τις κορυφαίες εφαρμογές αν θέλετε να προσθέσετε φυσικά εφέ όπως ακτίνες ηλίου, βροχή, χιόνι και άλλα καιρικά φαινόμενα, αλλά και αν θέλετε να κάνετε όλο το σκηνικό της φωτογραφίας σας αρκετά πιο δραματικό. Η εφαρμογή διαθέτει δωρεάν αρκετά εφέ, αλλά για να τα ξεκλειδώσετε όλα θα πρέπει να πληρώσετε ξεχωριστά. Όμως, μία δοκιμή θα σας πείσει.

Snapseed

iOS, Android

Θέλετε όλα τα εργαλεία δωρεάν; Θέλετε απόλυτο έλεγχο σε όλες σας τις φωτογραφίες, αλλά και να απογειώσετε την εικόνα σας μέσα από τον πλήρη έλεγχο που προσφέρουν οι manual λειτουργίες; Τότε το Snapseed είναι για εσάς. Αν και δεν είναι η πιο φιλική προς τους αρχάριους εφαρμογή, στα χέρια ενός εξιδεικευμένου χρήστη μπορεί να απογειωθεί η κάθε λήψη, ενώ όσοι έχετε όρεξη να τη μάθετε το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Η πιο must εφαρμογή για όσους θέλουν να ανεβάσουν πραγματικά το επίπεδο των φωτογραφιών τους.

Πηγή: techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × five =