αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε δύσκολες αλήθειες που κανείς δεν σου λέει σχετικά με την επιτυχία

Πέντε δύσκολες αλήθειες που κανείς δεν σου λέει σχετικά με την επιτυχία

Τα success stories υπάρχουν γύρω μας. Και σε ελληνικό επίπεδο, και σε διεθνές. Και όντως, πολλά από αυτά είναι πραγματικά. Οι πρωταγωνιστές τους κατάφεραν μέσα από συνεχή προσπάθεια, δυσκολίες, λάθη και τολμηρές επιλογές, να φτάσουν στην επιτυχία. Τώρα όμως δεν θα εστιάσουμε εκεί. Θα δούμε την άλλη πλευρά.

Ο αρθρογράφος του Inc.com, Jon Levy, έχει συναναστραφεί με μερικούς από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο, οι οποίοι έχουν συμπεριληφθεί σε λίστες όπως αυτή του Fortune 500. Μέσα από όλες αυτές τις επαφές του, ο Levy έχει καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα. Όπως λέει σε άρθρο του, η επιτυχία δεν είναι πάντα αυτό που φαντάζονται οι περισσότεροι άνθρωποι. Και παραθέτει 5 δύσκολες αλήθειες τις οποίες δεν σου λέει κανείς

1# Ετοιμάσου για θυσίες: Για να φτάσεις στην επιτυχία θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες, να έχεις απογοητεύσεις και πόνο. Μπορεί να χρειαστεί να περνάς λιγότερο χρόνο με την οικογένεια σου, να βλέπεις λιγότερο τους φίλους σου ή να μην κάνεις διακοπές.

2# Μην πιστεύεις ο,τι βλέπεις στο Instagram: Μπορεί να νομίζεις ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι περνούν τον περισσότερο χρόνο τους σε εξωτικές διακοπές και λαμπερά events. Όμως η πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Ο περισσότερος χρόνος ξοδεύετε σε meetings και εργασίες. Αλλά ακόμα και για μερικές φωτογραφίες σε ένα event, σκέψου ότι χρειάζεται πολλή προετοιμασία.

3# Τα προβλήματα μεγαλώνουν: Μπορεί τώρα να έχεις να συντηρήσεις την οικογένεια σου. Σκέψου όμως να έχεις μια μεγάλη εταιρία από την οποία εξαρτώνται π.χ. 2.000 οικογένειες. Οι αποφάσεις σου θα επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους. Οι ευθύνες και τα προβλήματα θα μεγαλώσουν

4# Θα σου γίνεται κριτική: Όταν φτάσεις στην επιτυχία, μην νομίζεις ότι θα το αποδεχτούν όλοι. Πάντα θα υπάρχουν οι haters, οι οποίοι θα κάνουν μόνο κριτική. Πρέπει να είσαι έτοιμος να το αντέξεις και αυτό. Και φυσικά, φρόντισε να μην γίνεις και εσύ ένας τέτοιος, προς άλλους ανθρώπους.

5# Τα χρήματα δεν είναι τα πάντα: Ένα καλό εισόδημα, θα αυξήσει την επιτυχία και την ευτυχία σου, ως ένα επίπεδο. Από τη στιγμή που θα μπορείς να καλύψεις άνετα τις ανάγκες σου, δεν πρέπει να σκέφτεσαι και να δρας μόνο για τα χρήματα. Για παράδειγμα, ο ύπνος και ο ελεύθερος χρόνος είναι επίσης σημαντικά. Βάλε τα στις προτεραιότητες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × one =