αρχικηVIRALΠέντε δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να ομορφύνεις το δωμάτιο σου

Πέντε δωρεάν πράγματα που μπορείς να κάνεις, για να ομορφύνεις το δωμάτιο σου

Είτε περιμένετε καλεσμένους και έχετε ξεχάσει να καθαρίσετε είτε απλά θέλετε το σπίτι σας να δείχνει πιο όμορφο, μπορείτε μέσα σε 5 λεπτά να δείτε μεγάλη διαφορά κάνοντας τα παρακάτω.

Το 5λεπτο αναζωογόνησης δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε μόνο για να δείχνει ο χώρος σας πιο όμορφος όταν υπάρχει λόγος. Μπορείτε να το κάνετε 1-2 φορές την ημέρα απλά για να αισθάνεστε μονίμως καλά στον χώρο σας.

Δείτε τι πρέπει να κάνετε.

1. Αν είναι μέρα ανοίξτε όλες τις κουρτίνες του σπιτιού και αφήστε το φυσικό φως να μπει στον χώρο σας. Όλα δείχνουν πολύ πιο όμορφα όταν υπάρχει φυσικό φως σε έναν χώρο. Αν έχετε μερικά παραπάνω λεπτά στη διάθεσή σας απλά καθαρίστε τα τζάμια σας για να μπει ακόμα περισσότερο φως στον χώρο σας.

2. Σπάστε τους κανόνες της ακαταστασίας.  Όταν έχετε μόνο 5 λεπτά στη διάθεσή σας απλά βάλτε όπου νομίζετε ότι περισσεύει και δημιουργεί ακαταστασία. Φυσικά θα πρέπει να υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα βάλετε σε τάξη τα πάντα όταν θα έχετε ξανά λίγο παραπάνω χρόνο στη διάθεσή σας.

3. Ισιώστε τα πάντα στο σπίτι σας. Βάλτε τα πάντα στη θέση τους. Ισιώστε το coffee table έτσι ώστε να μην είναι στραβό, βάλτε τις καρέκλες σωστά στην τραπεζαρία σας. Καλό είναι όλα να είναι στη σωστή τους θέση.

4. Κάντε τον χώρο σας να μοσχομυρίζει. Ένα δωμάτιο που μυρίζει όμορφα για έναν περίεργο λόγο δείχνει και πιο όμορφο. Απλά ψεκάστε τον χώρο σας με λίγο άρωμα ή με λίγο φυσικό αρωματικό χώρου.

5. Μαζέψτε την σκόνη που φαίνεται. Αφαιρέστε με ό,τι έχετε πρόχειρο (ένα βαμβακερό πανί, ένα ξεσκονόπανο, μια πετσέτα ή απλά τα χέρια σας) τη σκόνη από εκεί που φαίνεται. Φυσικά και ένα ολικό ξεσκόνισμα θα έκανε τον χώρο να φαίνεται πιο όμορφος αλλά όταν δεν υπάρχει χρόνος κάνουμε απλά ό,τι μπορούμε για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Πηγή: spirossoulis.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 10 =