αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις μια ξένη γλώσσα (και την προφορά της)

Πέντε δωρεάν εφαρμογές για να μάθεις μια ξένη γλώσσα (και την προφορά της)

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να πας σε ένα φροντιστήριο για να μάθεις μια ξένη γλώσσα στην εποχή μας. Τα δεδομένα έχουν γίνει λίγο πιο… remote. Μπορείς, δηλαδή, να ξεκινήσεις να μαθαίνεις μια ξένη γλώσσα από το smartphone σου. Παρακάτω θα δεις 5 δωρεάν εφαρμογές.

Οι περισσότερες από τις εφαρμογές διαθέτουν ακουστικό κείμενο που προφέρει τις φράσεις και λέξεις έτσι ώστε να τα μάθετε σωστά. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για smartphones μπορείτε επίσης σε απευθείας σύνδεση να μεταφράσετε φράσεις μεταξύ διαφορετικών γλωσσών και ορισμένες εφαρμογές διαθέτουν την ικανότητα να ζητήσει μετάφραση από φυσικούς ομιλητές της γλώσσας.

1.  50 languages

Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες με 1600 συνδυασμούς γλωσσών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω από 100 μαθήματα για να μάθετε ξένες γλώσσες με ήχο και υποστήριξη κειμένου για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον ήχο από 50languages.com και να μαθαίνετε offline οπουδήποτε.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

2. Babbel – learn languages


Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μάθετε 13 γλώσσες μέσα από την ποικιλία μαθημάτων που προσφέρει. Η εφαρμογή υποστηρίζει  ακρόαση, γραφή και ομιλία που βοηθάνε στην εκμάθηση του λεξιλογίου. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ασκήσεις γραμματικής, προφοράς και όπως σε κάθε σχολείο έτσι και εδώ η εφαρμογή εξετάζει την πρόοδο σας, πληρώνοντας μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

3. iLingQ Language Learning

Αυτό το app σας επιτρέπει να μελετήσετε μαθήματα ξένης γλώσσας σε λειτουργία χωρίς σύνδεση. Η εφαρμογή έρχεται με ενσωματωμένο αναγνώστη που μπορεί να διαβάσει τα μαθήματα για σας. Μπορείτε να σημειώσετε τους όρους και τις φράσεις στο μάθημά σας. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό iLingQ και συγχρονίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός σύνδεσης.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

4. Duolingo- Learn languages free

Αυτή η εφαρμογή θα σας διδάξει ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και αγγλικά. Η εφαρμογή σας παρέχει μια διασκεδαστική εμπειρία μάθησης, με την μικρή κουκουβάγια να μεγαλώνει σε κάθε σωστή απάντηση και σε κάθε λάθος να χάνει ζωή. Επίσης μπορείτε με αυτή την εφαρμογή να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

5. Mango languages for libraries

Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να γίνετε <<Google translate>> μαθαίνοντας πάνω από 30 ξένες γλώσσες. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στο λεξιλόγιο, την προφορά, τη γραμματική και τον πολιτισμό για αποτελεσματική επικοινωνία.

Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 5 =