αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε δυνατά brands ετοιμάζουν τα «αρχηγεία» τους στο κέντρο της Αθήνας

Πέντε δυνατά brands ετοιμάζουν τα «αρχηγεία» τους στο κέντρο της Αθήνας

Με την πεποίθηση ότι τα χειρότερα έχουν περάσει διεθνή και εγχώρια σήματα και αλυσίδες παίρνουν θέση μάχης ξανά στο κέντρο της Αθήνας. Ήδη τέσσερις σημαντικές κινήσεις αναμένονται να υλοποιηθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες ώστε να προλάβουν την πασχαλινή αγορά ενώ μία ακόμη έχει προαναγγελθεί για το προσεχές φθινόπωρο.

AdTech AdForever 21: Η πόλη έχει γεμίσει με διαφημίσεις της στις στάσεις των λεωφορείων και η στιγμή της πολυσυζητημένης άφιξης της αλυσίδας νεανικής ένδυσης δεν απέχει παρά ελάχιστες ημέρες. Το πολυόροφο κατάστημα στην Ερμού (πρωην Sprider, πριν την Καπνικαρέα)  όπου ανακαινίζονταν ριζικά τον τελευταίο χρόνο θα ανοίξει τις πόρτες του 1 Απριλίου.

Intersport: Στον αριθμό 23 Σταδίου, στο χώρο όπου γράφηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες τις ιστορίας μας στην τρέχουσα δεκαετία, στο υποκατάστημα της Marfin όπου μετά από εμπρησμό έχασαν την ζωή τους τρεις άνθρωποι θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες την λειτουργία του κατάστημα της Intersport. Θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα της αλυσίδας αθλητικής ένδυσης και θα εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Το νεοκλασικό μετράει ιστορία κοντά 140 ετών καθώς χτίστηκε στην δεκαετία του 1880.

Attica: Κάθε Σάββατο με το που κλείνουν οι πόρτες του εμπορικού κέντρου στο City Link ο χώρος μετατρέπεται σε ένα μικρό εργοτάξιο όπου τμήματα μεταφέρονται και πραγματοποιούνται μικρότερες και μεγαλύτερες αλλαγές. Η πιο σημαντική έχει ήδη υλοποιηθεί και έχει να κάνει με την επιστροφή των Gap στο κέντρο της Αθήνας μετά από την αποχώρηση τους από την Ερμού (στον χώρο όπου φιλοξενούνται τώρα τα Flying Tiger). Οι αλλαγές και οι νέες αφίξεις θα συνεχισθούν έως και την εβδομάδα πριν από το Πάσχα.

Public: Εντείνει την παρουσία της στο κέντρο η αλυσίδα του ομίλου του Πάνου Γερμανού. Σε σχετικά μικρή απόσταση από την ναυαρχίδα του ομίλου στο Σύνταγμα, τα Public θα έχουν από αυτή την Παρασκευή παρουσία και στο Κολωνάκι, και συγκεκριμένα στις αρχές της Σκουφά – σχεδόν στην Πλατεία Κολωνακίου –  στον χώρο όπου υπήρχε παλαιότερα κατάστημα της Diesel.

Capitol: Μία όχι και τόσο μακρινή αλλαγή αφορά στο Athens Capitol  του ομίλου Χαραγκιώνη στην Γ Σεπτεμβρίου, στο ύψος του Πεδίου του Άρεως. Το εμπορικό κέντρο που φιλοξενεί και το Μουσείο Αυτοκινήτου αναμένεται να διαμορφωθεί το ερχόμενο φθινόπωρο σε outlet όπου θα έχουν παρουσία τα εκπτωτικά καταστήματα επώνυμων αλυσίδων.

Πηγή: News247.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 8 =