αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απλοί τρόποι για να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν

Πέντε απλοί τρόποι για να κάνεις τους άλλους να σε συμπαθήσουν

Κάποιοι γίνονται εύκολα συμπαθητικοί, ενώ άλλοι πρέπει να ξοδέψουν πολλή ενέργεια για να γίνουν αγαπητοί στον κοινωνικό τους κύκλο.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να δημιουργήσετε μία θετική εντύπωση.

Έτσι, χωρίς καθυστέρηση, ας ανακαλύψουμε μερικά χαρακτηριστικά προσωπικότητας που θα κάνουν τους ανθρώπους να σας συμπαθήσουν αμέσως.

Να είστε ευθύς και γνήσιος στις αλληλεπιδράσεις σας

Το να είσαι ειλικρινής σημαίνει ότι τα λόγια και οι πράξεις σου ευθυγραμμίζονται με τα αληθινά σου συναισθήματα. Είσαι ο φίλος που δεν παίζει παιχνίδια, ούτε φοράει μάσκες. Αυτό που βλέπουν οι άλλοι είναι αυτό που παίρνουν και οι άνθρωποι εκτιμούν την αυθεντικότητά σας.

Ναι, κάποιος μπορεί να παραπλανήσει τους ανθρώπους. Αλλά, όπως μας διδάσκει η ιστορία, το ερώτημα είναι: Για πόσο καιρό.

Αργά ή γρήγορα, οι άνθρωποι θα καταλάβουν το πραγματικό σου πρόσωπο. Έτσι, αν θέλετε να γίνετε συμπαθείς αμέσως στους άλλους, καλύτερα να είστε πραγματικά γνήσιοι- διαφορετικά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί.

Βοηθάτε τους άλλους

Ξέρετε, οι συμπαθείς άνθρωποι είναι συχνά εκείνοι που προσπαθούν να βοηθήσουν τους άλλους- ακόμα και όταν δεν μπορούν να πάρουν τίποτα σε αντάλλαγμα.

Φανταστείτε ότι βλέπετε τον φίλο σας να παλεύει με ένα βαρύ φορτίο από ψώνια του σούπερ μάρκετ. Πήγαινε να βοηθήσεις να μεταφέρει τις τσάντες, όχι επειδή θέλεις κάτι σε αντάλλαγμα, αλλά απλώς επειδή νοιάζεσαι να κάνεις τη μέρα του άλλου λίγο πιο εύκολη.

Αισιοδοξία

Ένα άλλο χαρακτηριστικό στο οποίο δημιουργεί θετική εντύπωση, είναι η αισιοδοξία. Οι ελκυστικοί άνθρωποι να βλέπουν τη θετική πλευρά των πραγμάτων. Είναι σαν να έχεις ένα ζευγάρι γυαλιά που εστιάζουν στη φωτεινότερη πλευρά της ζωής.

Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, πρέπει να είστε αυτός που βλέπει τις δυνατότητες που ανοίγονται, ενθαρρύνει τους άλλους και τους βοηθά να βρίσκουν ελπίδα σε δύσκολες καταστάσεις.

Αγκαλιάζοντας νέες εμπειρίες

Φανταστείτε κάποιον που είναι πάντα έτοιμος να δοκιμάσει κάτι νέο, είτε πρόκειται για μια νέα κουζίνα, ένα χόμπι ή ένα αυθόρμητο ταξίδι.

Θα ήθελες κοντά σου ένα τέτοιο άτομο, σωστά; Ακόμα κι αν δεν ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα.

Γι’ αυτό μας αρέσει να παρακολουθούμε YouTubers που πηγαίνουν σε παράξενα, διαφορετικά και συχνά επικίνδυνα μέρη του κόσμου. Μπορεί να μην πηγαίνεις σε αυτά τα μέρη, αλλά δεν πειράζει.

Το να έχεις ένα περιπετειώδες πνεύμα σημαίνει να αγκαλιάζεις το άγνωστο, να αναζητάς ενθουσιασμό και να εισάγεις μια αίσθηση συγκίνησης στην καθημερινή ζωή.

Και αυτό είναι που οι άνθρωποι λατρεύουν να βλέπουν στους άλλους. Ίσως επίσης επειδή είναι αυτό που τους λείπει.

Αποδοχή ανθρώπων χωρίς βιαστικά συμπεράσματα

Όταν συναντάτε κάποιον για πρώτη φορά, δεν θέλετε να σας σαρώσει… από την κορυφή μέχρι τα νύχια και να σχηματίσει αμέσως μια γνώμη για εσάς.

Θέλετε να γνωρίσετε ένα άτομο που είναι ανοιχτό να συναντήσει διαφορετικούς ανθρώπους- και δεν σας κρίνει από την εμφάνισή σας.

Το να είσαι μη επικριτικός σημαίνει ακριβώς αυτό – δεν σχηματίζεις γρήγορα απόψεις ή ταμπέλες για τους ανθρώπους.

Για να γίνετε αρεστοί αμέσως στους άλλους, πρέπει να είστε σαν ένα ανοιχτό βιβλίο, δίνοντας σε όλους μια δίκαιη ευκαιρία να αποκαλύψουν ποιοι είναι πραγματικά χωρίς να κάνεις άμεσες κρίσεις με βάση την εμφάνιση ή τις πρώτες εντυπώσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen − 5 =