αρχικηVIRALΠέντε απλοί τρόποι για να διπλώσεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέντε απλοί τρόποι για να διπλώσεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσο ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, το δίπλωμα τον μανικιών στα πουκάμισα είναι σχεδόν απαραίτητο. Για όσους δεν επιλέγουν κάποιο κοντομάνικο πουκάμισο.

Ωστόσο, αυτή η φαινομενικά απλή διαδικασία δυσκολεύει αρκετούς άντρες (και γυναίκες μερικές φορές). Αφού δεν καταφέρνουν να διπλώσουν καλά τα μανίκια τους, αυτά δεν φαίνονται ομοιόμορφα και μετά από λίγη ώρα μπορεί να αρχίσουν να πέφτουν.

Ψυχραιμία. Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 5 απλούς τρόπους για να διπλώσεις τα μανίκια από το πουκάμισο σου. Και παράλληλα να είσαι στιλάτος.

Κλασικό χαμηλό γύρισμα Πρόκειται για έναν  από τους πιο συνηθισμένους τρόπους και για να τον πετύχετε απλά γυρίστε το χοντρό κομμάτι που βρίσκεται στην άκρη του μανικιού δύο φορές.

Basic γύρισμα Αν θέλετε να σηκώσετε το μανίκι λίγο ψηλότερα, υπάρχει το μεσαίο γύρισμα που επιτυγχάνεται με το γύρισμα τριών φορών της άκρης του πουκαμίσου. Με αυτό το γύρισμα το μανίκι σας θα φτάσει ακριβώς στον αγκώνα.

Ψηλό γύρισμα Για ακόμα ψηλότερο γύρισμα προτιμήστε αυτή τη μέθοδο που επιτυγχάνεται με 4 γυρίσματα της άκρης του πουκαμίσου. Συνήθως αυτή η μέθοδος προτιμάται από πολύ γυμνασμένα άτομα (που θέλουν να δείξουν μπράτσα) ή από άτομα με τατουάζ.

Το τέλειο γύρισμα Είναι αλήθεια πως αυτό το γύρισμα είναι το πιο δημοφιλές και το πιο σωστό γιατί έτσι το πουκάμισο μένει στερεωμένο στη θέση του και δεν αρχίζει να σας ξεδιπλώνεται όσο περνάει η ώρα. Επίσης είναι ο πιο εύκολος τρόπος όταν θα θελήσετε να ξεδιπλώσετε το πουκάμισό σας για να το βγάλετε. Για να πετύχετε αυτό το γύρισμα γυρνάτε το μανίκι αρκετά και στη συνέχεια το τυλίγετε σιγά σιγά προς τα πάνω, μέχρι να φτάσει λίγο πάνω από τον αγκώνα.

Ρετρό γύρισμα Αυτό το γύρισμα δεν συνηθίζεται στις μέρες μας αλλά επειδή η ρετρό μόδα κάνει comeback μπορείτε να το δείτε να επιστρέφει. Οι άνδρες παλαιότερα χρησιμοποιούσαν κάποια αξεσουάρ με λάστιχο που έμπαιναν ψηλά στο μπράτσο και βοηθούσαν στο γύρισμα του πουκαμίσου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × one =