αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απλές συνήθειες που απωθούν τους άλλους μακριά μας. Πόσες από αυτές έχεις;

Πέντε απλές συνήθειες που απωθούν τους άλλους μακριά μας. Πόσες από αυτές έχεις;

Συχνά συνδέουμε την ελκυστικότητα με την εμφάνιση, ενώ στην πραγματικότητα θα μπορούσατε να είστε το πιο εμφανίσιμο άτομο στον κόσμο και παρόλα αυτά να μην είστε ελκυστικοί και συμπαθείς. Αυτό μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά στο τέλος της ημέρας, η εμφάνισή σας δεν έχει σημασία αν οι πράξεις σας είναι σε λάθος κατεύθυνση.

Το πρώτο κλειδί για να επεξεργαστούμε τα ελαττώματά μας είναι να κατανοήσουμε ποια ακριβώς έχουμε, και τι πρέπει να κάνουμε για να τα διορθώσουμε.

Εδώ είναι 5 συνήθειες που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τους κάνουν μη ελκυστικούς. Πόσες από αυτές έχεις;

1. Μιλάς πολύ για τον εαυτό σου

Είναι ΟΚ να έχεις αυτοπεποίθηση και να ξέρεις ποιος είσαι, απλά πρόσεχε να μην μιλάς πολύ για τον εαυτό σου. Φροντίστε να κάνετε ερωτήσεις στα άτομα με τα οποία μιλάτε και να ακούτε αυτά που έχουν να πουν. Δείξε πραγματικό ενδιαφέρον. Μην περιμένεις απλά τη σειρά σου για να μιλήσεις, ο κόσμος θα το καταλάβει. Θυμήσου και το άρθρο: Έρευνα του Harvard εξηγεί: Οι άνθρωποι που κάνουν αυτές τις ερωτήσεις γίνονται πιο δημοφιλείς και συμπαθείς.

2. Είσαι υπερβολικά επικριτικός με τους άλλους

Όταν επικρίνεις συνεχώς τους άλλους, δεν είναι καλό. Χωρίς να το καταλάβετε, μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε επικριτικοί ή ακόμα και σκληροί ή αγενείς. Και μάλλον οι άλλοι δεν θα θέλουν να είναι κοντά σου.

3. Είσαι μόνιμα απαισιόδοξος

Οι απαισιόδοξοι ή αρνητικοί άνθρωποι δεν καλή παρέα. Όλοι έχουμε βρεθεί γύρω από ένα άτομο, που έχει μόνο αρνητικά πράγματα να πει, παραπονιέται για τα πάντα και δεν είναι ποτέ χαρούμενος. Αυτός ο τύπος ανθρώπου τείνει να ρίχνει και τους γύρω του, κάτι που τελικά τον κάνει λιγότερο ελκυστικό.

4. Δεν φροντίζεις τον εαυτό σου

Δεν χρειάζεται να είσαι supermodel για να είσαι ελκυστικός, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον να κάνεις τα βασικά. Πράγματα όπως η σωστή διατροφή, το βούρτσισμα των δοντιών σας, το μπάνιο και άλλες μέθοδοι υγιεινής πρέπει να είναι μέσα στο πρόγραμμα σου. Εάν δεν φροντίζετε τον εαυτό σας, πιθανότατα δεν πρόκειται να προσελκύσετε άλλους ανθρώπους.

5. Αποφεύγεις τους άλλους ανθρώπους

Μπορεί να είναι δελεαστικό να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας. Ωστόσο, αν περνάτε όλο τον χρόνο σας μόνος, και αποφεύγετε εντελώς τους ανθρώπους, οι πιθανότητές σας να βρείτε κάποιον με τον οποίο θα κάνετε στενή παρέα είναι λιγότερες. Πάντως το να περνάς χρόνο μόνος έχει και τα θετικά του. Θυμήσου και το άρθρο: Έξι λόγοι για τους οποίους οι ευφυείς άνθρωποι προτιμούν να περνούν χρόνο μόνοι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × one =