αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απλές κινήσεις που θα σε κάνουν πιο ελκυστικό άτομο μέσα σε 1 λεπτό

Πέντε απλές κινήσεις που θα σε κάνουν πιο ελκυστικό άτομο μέσα σε 1 λεπτό

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στη φυσική έλξη πέρα από την εξωτερική εμφάνιση. Η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με το πώς φαίνεται κάποιος/α – είναι ένα κοκτέιλ παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής εμφάνισης, του αρώματος, ακόμη και της φωνής ενός ατόμου. Ο εγκέφαλος παίζει τεράστιο ρόλο σε όλα αυτά.

Όταν βλέπετε κάποιον που σας ελκύει, τα μάτια σας στέλνουν ένα μήνυμα στον εγκέφαλό σας, μεγεθύνοντας το οπτικό νεύρο. Λένε, «Ε, κοίτα αυτό το άτομο. Είναι ενδιαφέρον!» Αυτές οι πληροφορίες στη συνέχεια κατευθύνονται προς τον υποθάλαμο, ένα από τα κέντρα εντολών στον εγκέφαλό σας.

Όλη αυτή είναι μία σύνθετη διαδικασία. Και υπάρχουν κάποια στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Εδώ είναι 5 πράγματα που μας κάνουν πιο ελκυστικούς στους άλλους (και δεν έχουν σχέση με την εξωτερική εμφάνιση).

1. Πόσο ευγενικός είσαι;

Η καλοσύνη και η γενναιοδωρία κάνουν αμέσως κάποιον πιο ελκυστικό. Σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από τη φύση τους προς τους φιλικούς ανθρώπους και αποφεύγουν τα κακόβουλα άτομα. Δεν δείχνουν όλοι τα αληθινά τους χρώματα στην αρχή βέβαια. Αλλά αφού τους γνωρίσεις, μπορείς γενικά να καταλάβεις αν έχουν καλή καρδιά και προθέσεις.

Οι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι η καλοσύνη παίζει τεράστιο ρόλο στη φυσική έλξη.

2. Aυτοπεποίθηση

Εάν αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό ας, οι άλλοι θα το προσέξουν όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Η αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο επιθυμητούς γιατί αναδύει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και σταθερότητας. Τα άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να έχουν καλύτερες σχέσεις και συνεργασίες, επειδή έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Αυτό διευκολύνει τη συνεννόηση με τους ανθρώπους και σε κάνει πιο ελκυστικό ως άτομο.

Θυμήσου και το άρθρο: Τρεις κινήσεις για να αυξήσεις γρήγορα την αυτοπεποίθηση σου (και να πετύχεις γρήγορα τους στόχους σου).

3. Η αίσθηση του χιούμορ

Το να έχεις αίσθηση του χιούμορ είναι απαραίτητο για να τα βγάλεις πέρα στη ζωή! Αυξάνει επίσης τη φυσική έλξη επειδή δείχνει άλλους ότι δεν ιδρώνετε για… τα μικρά πράγματα. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάνσας το υποστηρίζει, δείχνοντας ότι άνδρες και γυναίκες προτιμούν αστείους συντρόφους.

Επίσης, η συνάντηση με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε αστεία δημιουργεί ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον μαζί. Και, οι χιουμοριστές τείνουν να έχουν πιο φιλικές, ευχάριστες προσωπικότητες- ένα χαρακτηριστικό που αυξάνει την έλξη.

4. Χαμογέλα

Το χαμόγελο είναι μια από τις πιο απλές και βασικές συμπεριφορές μας, είναι όμως και ιδιαίτερα ισχυρό όσον αφορά την ικανότητά του να προσελκύει άλλους. Η ίδια η πράξη του χαμόγελου ενεργοποιεί την απελευθέρωση ενδορφινών και σεροτονίνης, που βοηθούν στη βελτίωση της διάθεσης της δικής μας, αλλά και των γύρω σας. Επιπλέον, μελέτες έδειξαν ότι μας ελκύουν περισσότερο άνθρωποι χαμογελαστοί που μας κοιτούν στα μάτια και ότι το πόσο ελκυστικός είναι κανείς επηρεάζεται από το μέγεθος του χαμόγελού του.

5. Ενεργή ακρόαση

Η ικανότητά μας να ακούμε πραγματικά τους άλλους είναι μία από αυτές που μας κάνουν ιδιαίτερα ελκυστικούς. Όταν ακούμε αυτόν ή αυτήν που βρίσκεται απέναντί μας, του/της δείχνουμε ότι αυτό που εκφράζει είναι σημαντικό για εμάς. Προσέχοντας αυτό που ένα άλλο άτομο επικοινωνεί, χτίζουμε μια σχέση εμπιστοσύνης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eighteen =