αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε απλές κινήσεις για να φορτίζει το κινητό σου πιο γρήγορα

Πέντε απλές κινήσεις για να φορτίζει το κινητό σου πιο γρήγορα

Σε όλους μας έχει τύχει: Να θέλουμε να φορτίσουμε το κινητό μας, αλλά να χρειαζόμαστε… περισσότερο χρόνο. Ειδικά αν κάνεις συχνή χρήση του κινητού σου μέσα στην ημέρα, είναι πιθανό η μπαταρία να… ξεζουμίζεται. Και να χρειάζεται φόρτιση.

Αλλά τι μπορείς να κάνεις από την μεριά σου, έτσι ώστε αυτές οι φορτίσεις να διαρκούν λιγότερο;

Βάλτε το κινητό σας σε Airplane Mode. Δεν θα λαμβάνετε κλήσεις, emails και μηνύματα, και έτσι το κινητό σας θα φορτίσει πολύ πιο γρήγορα.

Μην φορτίζετε το κινητό σας στον υπολογιστή! Από την θύρα του USB που χρησιμοποιείτε για να γεμίσετε την μπαταρία δεν περνάνε πολλά αμπέρ, και είναι λογικό αυτό, οπότε η ώρα που θα κάνετε για να γεμίσετε την μπαταρία θα πολλαπλασιαστεί.

Μην χρησιμοποιείτε φορτιστές απομιμήσεις! Εκτός του ότι έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά ανάφλεξης αυτών των συσκευών, ο χρόνος που χρειάζεται για να γεμίσει η μπαταρία του κινητού σας από έναν τέτοιο φορτιστή, είναι πολύ περισσότερος.

Ίσως χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την θήκη. Κοινώς πρέπει να διατηρείτε το τηλέφωνό σας δροσερό. Η μπαταρία ιόντων λιθίου που έχουν τα κινητά τηλέφωνα, εξασθενούν σε συνθήκες ζέστης, οπότε όσο πιο «δροσερό» το τηλέφωνό σας, τόσο πιο γρήγορα θα φορτίσει!

Δείτε ποιες εφαρμογές σας «τρώνε» την μπαταρία. Αφού ελέγξετε (settings – battery) τις εφαρμογές που χρειάζονται πολύ μπαταρία από το κινητό σας, μπορείτε να τις διαγράψετε και να εγκαταστήσετε άλλες που θα χρειάζονται λιγότερη ενέργια για να κάνετε την δουλειά σας. ‘Η φυσικά μπορείτε να τις κλείσετε προσωρινά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + sixteen =