αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠέντε απλές κινήσεις για να μην τελειώνει ο μισθός σου πριν το τέλος του μήνα

Πέντε απλές κινήσεις για να μην τελειώνει ο μισθός σου πριν το τέλος του μήνα

Ναι, παίζει ρόλο το πόσα χρήματα παίρνεις κάθε μήνα από την δουλειά σου. Όμως δεν έχει σημασία μόνο αυτό. Αν έχεις χτίσει ένα σπάταλο τρόπο ζωής, είναι πιθανό να ξεμένεις πάλι πριν το τέλος του μήνα, ακόμα κι αν έχεις έναν αξιοπρόσεκτο μισθό.

Τι μπορείς να κάνεις όμως για να μην τελειώνει ο μισθός σου συνέχεια πριν το τέλος του μήνα; Δες 5 απλές κινήσεις που σίγουρα μπορούν να σε βάλουν σε έναν οικονομικά πιο σωστό δρόμο.

Κυνήγα τις προσφορές

Στην εξώπορτα σου βρίσκεις συνέχεια φυλλάδια από σούπερ μάρκετ. Μην τα προσπερνάς, κρύβουν ευκαιρίες που θα κάνουν το μισθό σου να φαίνεται… μεγαλύτερος. Εκπτώσεις 30, 40 ή 50% μη τους γυρνάς τη πλάτη, θα το μετανιώσεις στο τέλος του μήνα.

Τέλος οι αχρείαστες συνδρομές

Επίσης ένα μεγάλο λάθος που κάνουν πολλοί. Αν έχεις συνδρομή στο γυμναστήριο και δες πας ποτέ, ήρθε η ώρα να την κόψεις. Το ίδιο ισχύει και αν έχεις συνδρομές σε διάφορες πλατφόρμες που δεν χρησιμοποιείς.

Το καφέ σου φτιάξε τον σπίτι σου

Μπορεί να είναι φθηνός ο καφές που παίρνουμε από το δρόμο, αλλά αν το αθροίσεις θα εκπλαγείς με το σύνολο της πρόσθεσης. Ο καφές από το σπίτι, είναι μια πιο οικονομική επιλογή.

Κόψε το κάπνισμα (αν καπνίζεις)

Μια κακή συνήθεια για την υγεία σου. Αλλά κακή και για την τσέπη σου. Υπολόγισε πόσα χρήματα χαλάς μέσα σε ένα μήνα για τσιγάρα. Και θα καταλάβεις ότι δεν είναι μικρό ποσό…

Όχι συχνά φαγητό από έξω

Όπως και με τον καφέ, έτσι και στο φαγητό, όταν το αγοράζεις έτοιμο από έξω είναι ακριβότερο. Αντίθετα, αν το μαγειρεύεις εσύ τότε μπορείς να περιορίσεις τα έξοδα μέσα στον μήνα. Αν είσαι από αυτούς που τρώνε κάθε ημέρα από ντελίβερι, άλλαξε το.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 + 14 =