αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε «αθόρυβες» κινήσεις που δείχνουν ότι ένα άτομο σε θαυμάζει

Πέντε «αθόρυβες» κινήσεις που δείχνουν ότι ένα άτομο σε θαυμάζει

Μερικές φορές, δεν πρόκειται για μεγάλες χειρονομίες ή δυνατούς επαίνους. Συχνά, ο θαυμασμός και ο σεβασμός των ανθρώπων για εσάς εκδηλώνονται με διακριτικούς, «αθόρυβους» τρόπους.

Μπορεί να μην το ακούτε πάντα απευθείας, αλλά υπάρχουν ενδεικτικά σημάδια που δείχνουν ότι είστε κάποιος που κοιτάζουν οι άλλοι με σεβασμό. Έχει να κάνει με το να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και να αναγνωρίζεις αυτά τα μικρά αλλά σημαντικά σημάδια σεβασμού.

1) Ζητούν τη γνώμη σου

Ένα από τα πιο κοινά αλλά διακριτικά σημάδια ότι κάποιος σας εκτιμά ιδιαίτερα είναι όταν εκτιμά τη γνώμη σας.

Σε έναν κόσμο γεμάτο με… αμέτρητες φωνές και οπτικές, είναι συχνά δύσκολο να διακρίνει κανείς ποιανού την άποψη να λάβει υπόψη. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι στρέφονται συνεχώς σε εσάς για συμβουλές ή καθοδήγηση, είναι σαφές σημάδι ότι σέβονται την κρίση σας.

2) Σας εμπιστεύονται για σημαντικά tasks

Η εμπιστοσύνη είναι μια θεμελιώδης πτυχή κάθε σχέσης και είναι ένας ισχυρός δείκτης σεβασμού και θαυμασμού. Εάν οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται συνεχώς για σημαντικές εργασίες ή ευαίσθητες πληροφορίες, είναι σαφές σημάδι ότι σας έχουν σε υψηλή εκτίμηση.

Αυτό υπερβαίνει τις απλές εργασίες ρουτίνας. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από την επίβλεψη ενός κρίσιμου έργου στη δουλειά, μέχρι να σας εμπιστευτούν για προσωπικά θέματα. Όταν οι άνθρωποι πιστεύουν στις δυνατότητές σας και σας εμπιστεύονται σημαντικές ευθύνες, είναι επειδή σας βλέπουν ως αξιόπιστο και ικανό. Αυτές τις ιδιότητες κάποιου τις θαυμάζουν σιωπηλά, ακόμα κι αν δεν το λένε ανοιχτά.

3) Αντιγράφουν τις πράξεις σας

Έχετε παρατηρήσει ποτέ πώς οι άνθρωποι μιμούνται συχνά τις συνήθειες, τους τρόπους ή ακόμα και τα μοτίβα ομιλίας αυτών που θαυμάζουν; Είναι μια υποσυνείδητη πράξη σεβασμού, ένα σημάδι ότι σε κοιτάζουν και σε βλέπουν ως πρότυπο.

Δεν είναι σύμπτωση.

Την επόμενη φορά που κάποιος θα παρουσιάσει παρόμοιες συμπεριφορές ή συνήθειες με εσάς, θεωρήστε το ως άρρητη φιλοφρόνηση και ένδειξη θαυμασμού.

4) Γιορτάζουν τις επιτυχίες σου

Υπάρχει κάτι πραγματικά ξεχωριστό στο να έχεις ανθρώπους στη ζωή σου που χαίρονται ειλικρινά με τις νίκες σου. Δεν είναι μόνο υποστηρικτικοί – μοιράζονται τη χαρά σας και να βλέπουν την επιτυχία σας ως δική τους.

Όταν αυτοί οι άνθρωποι κοιτάζουν προς το μέρος σας, δεν νιώθουν ότι απειλούνται ή ζηλεύουν τα επιτεύγματά σας. Αντίθετα, σας επευφημούν, σας συγχαίρουν για τις νίκες σας και συχνά θα χρησιμοποιούν τα επιτεύγματά σας ως κίνητρο για τους δικούς τους στόχους.

Αυτό το επίπεδο γνήσιας ευτυχίας για την επιτυχία κάποιου άλλου είναι ένα εγκάρδιο σημάδι βαθύ θαυμασμού και σεβασμού.

5) Σέβονται τα όριά σου

Σε οποιαδήποτε αλληλεπίδραση, είτε προσωπική είτε επαγγελματική, η διατήρηση του σεβασμού των ορίων του άλλου είναι ζωτικής σημασίας. Είναι σημάδι αμοιβαίας κατανόησης και εκτίμησης.

Όταν οι άνθρωποι κοιτάζουν προς το μέρος σας, τείνουν να σέβονται τον προσωπικό σας χώρο, χρόνο και συναισθηματικά όρια; Αυτό είναι ένα ακόμα καλό σημάδι.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 6 =