αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέθανε ο ιδρυτής της Zappos σε ηλικία 46 ετών

Πέθανε ο ιδρυτής της Zappos σε ηλικία 46 ετών

Μια είδηση έχει προκαλέσει αίσθηση στον επιχειρηματικό κόσμο- και όχι μόνο. Ο Tony Hsieh, ιδρυτής του κολοσσού Zappos, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που έκανε την δική του business επανάσταση στο πεδίο των υποδημάτων και δημιούργησε μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες στη σύγχρονη ιστορία.

Η οικογένεια του Hsieh επιβεβαίωσε το θάνατό του σε ένα γραπτό μήνυμα σε φίλους, σημειώνοντας ότι το γενναιόδωρο πνεύμα του Tony άγγιξε τη ζωή αμέτρητων ανθρώπων και ότι άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι στον κόσμο.

Δεν έχουν γίνει επίσημες ανακοινώσεις σε σχέση με τα αίτια του θανάτου. Ωστόσο, όπως μεταδίδει το CNN, ο διάσημος επιχειρηματίας πέθανε μετά από τραυματισμό που προκλήθηκε από πυρκαγιά, στο σπίτι της οικογένειας του στο Connecticut.

Ο Tony Hsieh είχε καταγράψει τη δική του διαδρομή προς την απόλυτη επιτυχία. Το 1999 ίδρυσε το brand online μόδας Zappos, το οποίο το 2009 πουλήθηκε στην Amazon προς 1,2 δισ. δολάρια. Με τον ίδιο να παραμένει ως CEO στην εταιρία (αποχώρησε από τη θέση πρόσφατα).

Πριν την Zappos, ο Tony Hsieh είχε φτιάξει το advertising network LinkExchange, το οποίο πουλήθηκε στην Microsoft το 1998, προς 265 εκατ. δολάρια.

H εικόνα που έχει αναρτηθεί τώρα στο Zappos.com:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × five =