αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από 5 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις στο NJV Athens Plaza

Πάνω από 5 εκατ. ευρώ για ανακαινίσεις στο NJV Athens Plaza

Επενδύσεις που ξεπερνούν τα 5 εκατ. ευρώ έχουν υλοποιηθεί για ανακαινίσεις από το 2015 μέχρι σήμερα στο NJV Athens Plaza.

Οι ανακαινίσεις, όπως ανέφερε η γενική διευθύντρια του ξενοδοχείου Βάνα Λαζαράκου σε ενημέρωση προς τους δημοσιογράφους, αφορούσαν όλους τους χώρους, από το lobby, το εστιατόριο και τις αίθουσες εκδηλώσεων, μέχρι την προεδρική σουίτα, και πραγματοποιήθηκαν χωρίς η μονάδα να διακόψει τη λειτουργία της.

“Το ξενοδοχείο ανανεώνεται και βελτιώνεται. Αν και το πρώτο τρίμηνο ήταν δύσκολο, η χρονιά κλείνει πολύ καλά” ανέφερε η κ. Λαζαράκου.

Τη χρονιά που πέρασε, η μέση τιμή των δωματίων του NJV Athens Plaza αυξήθηκε κατά 12% σε σύγκριση με το 2017, ενώ τα έσοδα κατά 17%. Σύμφωνα με τα στελέχη του ξενοδοχείου, φέτος στο δεκάμηνο η μέση τιμή είναι υψηλότερη κατά 6% με τα έσοδα να διατηρούνται στα ίδια επίπεδα με το 2017.

Οι εθνικότητες που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση το 2018 ήταν ο Καναδάς (+66%), η Κίνα (+58%) και οι Ηνωμένες Πολιτείες (+30%). Φέτος στη λίστα φιγουράρει ξανά η Κίνα με αύξηση στις κρατήσεις κατά 61% σε σχέση με πέρσι και η Ιαπωνία με άνοδο 22%.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 12 =