αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠάνω από 350.000 registrations για το κόκκινο iPhone μέσα σε λίγες ώρες στην Κίνα

Πάνω από 350.000 registrations για το κόκκινο iPhone μέσα σε λίγες ώρες στην Κίνα

Οι Κινέζοι από ότι φαίνεται λατρεύουν το κόκκινο χρώμα, καθώς με το που έγινε γνωστό το Product Red iPhone 7, οι Κινέζοι καταναλωτές έσπευσαν να δηλώσουν την θέληση τους να αποκτήσουν το κόκκινου χρώματος 7άρι. Το αποτέλεσμα ήταν να πραγματοποιηθούν παραπάνω από 350.000 registrations μέσα σε ένα χρονικό διάστημα λίγων ωρών. Αν και το παραπάνω νούμερο δεν αφορά προ-παραγγελίες (ή τελικές πωλήσεις), ωστόσο δεν παύει να είναι πραγματικά… “τεράστιο”.

Από τη στιγμή μάλιστα που, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της κινεζικής αγοράς που επικαλείται το Digitallife.gr, τα διαθέσιμα Product Red iPhone 7 μετά βίας ξεπερνούν τις 71.000 units, μπορείτε εύκολα να καταλάβετε ότι τα κόκκινα 7άρια θα γίνουν καπνός με το που θα κυκλοφορήσουν την Παρασκευή (24/3). Η ειδική αυτή έκδοση σαφώς και δεν έχει την παραμικρή διαφορά σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών με τα κανονικά iPhones που κυκλοφορούν στην αγορά, ωστόσο συνδυάζει το “τερπνόν μετά του ωφελίμου”, καθώς το 50% των εσόδων μίας Product Red συσκευής πηγαίνουν στο The Global Fund, έναν παγκόσμιο φιλανθρωπικό οργανισμό που διανέμει τα ποσά που συγκεντρώνονται από αυτές τις ενέργειες στη θεραπεία του HIV και άλλων επικίνδυνων ασθενειών.

To γεγονός βέβαια ότι οι Κινέζοι καταναλωτές θέλουν τόσο πολύ (απεγνωσμένα) να αποκτήσουν ένα κόκκινο iphone δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς το κόκκινο χρώμα στην κινεζική κουλτούρα συνδέεται με την καλή τύχη, την ευημερία και την ευτυχία. Οπότε όπως αντιλαμβάνεστε, τα 71.000 Product Red Iphones 7 που θα διατεθούν στην κινεζική αγορά δεν αποτελούν παρά μία… σταγόνα στον ωκεανό!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 1 =