αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από 300.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Πάνω από 300.000 άνθρωποι έχουν κάνει αίτηση για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού

Περισσότερες από 300.000 ηλεκτρονικές αιτήσεις έχουν υποβληθεί την για το ενισχυμένο και διευρυμένο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ 2020-2021, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Εργασίας. Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις μέχρι την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59.

Επίσης, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, για την επιτάχυνση της διαδικασίας αποπληρωμής των τουριστικών καταλυμάτων και των ακτοπλοϊκών εταιριών που θα ενταχτούν στο πρόγραμμα, αποφασίστηκε, για πρώτη φορά, η αποπληρωμή τους να ολοκληρώνεται εντός 30 ημερών από την υποβολή των δικαιολογητικών. Με αυτό τον τρόπο, συντομεύεται θεαματικά η αποπληρωμή των παρόχων, λειτουργώντας ως ένα επιπλέον κίνητρο συμμετοχής.

Υπενθυμίζεται ότι για πρώτη φορά επιδοτούνται ακτοπλοϊκά εισιτήρια και αυξάνεται η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων από 5 σε 6 βράδια. Επίσης, μειώνεται η ιδιωτική συμμετοχή σε όλα τα ξενοδοχεία, ενώ αυξάνεται η επιδότηση του ΟΑΕΔ. Τέλος, προστίθεται ο Νομός Έβρου στο ειδικό πλαίσιο των 10 διανυκτερεύσεων και της μηδενικής ιδιωτικής συμμετοχής.

Πηγή: Euro2day.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 19 =