αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ στον Πειραιά- Πάνω από 70 εταιρίες θα είναι εκεί

Πάνω από 1.000 θέσεις εργασίας στην «Ημέρα Καριέρας» ΔΥΠΑ στον Πειραιά- Πάνω από 70 εταιρίες θα είναι εκεί

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει «Ημέρα Καριέρας» για τη γαλάζια οικονομία, το Σάββατο 27 Απριλίου, στην Πέτρινη Αποθήκη του OΛΠ στον Πειραιά (Είσοδος από Πύλη Ε2) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν περισσότερες από 70 επιχειρήσεις που αναζητούν προσωπικό για 1.000 θέσεις εργασίας σε επαγγέλματα της θάλασσας, στους κλάδους της ναυτιλίας, ακτοπλοΐας, ναυπηγείων, θαλάσσιου τουρισμού και yachting, κ.ά.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-epaggelmata-thalassas-2024

Για τη διευκόλυνση των πολιτών θα διατίθενται ανά 15 λεπτά λεωφορεία της OΛΠ ΑΕ, από το μετρό Πειραιά προς την Πύλη Ε2.

Όσοι προσέλθουν στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να:

  • Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων
  • Πραγματοποιήσουν επιτόπου αρχικές συνεντεύξεις εργασίας
  • Ενημερωθούν από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Αντίστοιχα, οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων θα έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν σημαντικό αριθμό βιογραφικών, ώστε να καλύψουν τις θέσεις εργασίας που διαθέτουν.

Η παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης είναι μια ευγενική χορηγία της OΛΠ ΑΕ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − one =