αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πάντα υπάρχει αρκετός χρόνος. Αρκεί να κάνεις αυτή την κίνηση»: Ο CEO της Nvidia δίνει μια συμβουλή στον νεαρό εαυτό του

«Πάντα υπάρχει αρκετός χρόνος. Αρκεί να κάνεις αυτή την κίνηση»: Ο CEO της Nvidia δίνει μια συμβουλή στον νεαρό εαυτό του

Ο Jensen Huang συνήθιζε να ανησυχεί μήπως δεν είχε αρκετό χρόνο για να πετύχει όλα όσα ήθελε.

Τώρα ο δισεκατομμυριούχος Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Nvidia εύχεται να μην είχε ανησυχήσει τόσο πολύ. «Υπάρχει πολύς χρόνος. Εάν δώσετε σωστή προτεραιότητα στον εαυτό σας και βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε… το [Microsoft] Outlook να ελέγχει τον χρόνο σας, υπάρχει πολύς χρόνος», είπε ο Huang στο podcast «Acquired».

Ο νεότερος εαυτός του πιθανότατα θα διαφωνούσε μαζί του, πρόσθεσε — αλλά μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε εάν «βάλετε προτεραιότητες στον χρόνο σας πολύ προσεκτικά». Να είστε στρατηγικοί όσον αφορά τον εντοπισμό και την εστίαση στα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζονται την προσοχή σας στην εργασία και στο σπίτι, συμβουλεύει ο Huang.

«Απλώς μην κάνεις τα πάντα», τονίζει. «Δώστε προτεραιότητα στη ζωή σας. Κάντε θυσίες. Μην αφήνετε το Outlook να ελέγχει αυτό που κάνετε κάθε μέρα».

Το να μάθετε πώς να δίνετε προτεραιότητα στις πιο σημαντικές σας ευθύνες, τόσο στη δουλειά όσο και στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορεί να σας κάνει πιο παραγωγικούς και να δημιουργήσετε μια πιο ικανοποιητική ισορροπία μεταξύ εργασίας και προσωπικής ζωής, σύμφωνα με έρευνα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι έξυπνοι και επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν αυτά τα 2 χαρακτηριστικά, σύμφωνα με τον CEO της Nvidia

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × one =