αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Warren Buffett αποκάλυψε που θα πάει η περιουσία του μετά τον θάνατο του

Ο Warren Buffett αποκάλυψε που θα πάει η περιουσία του μετά τον θάνατο του

Ο Warren Buffett δήλωσε στην Wall Street Journal ότι άλλαξε για άλλη μια φορά τη διαθήκη του. Στο πλαίσιο αυτό τόνισε ότι δεν σκοπεύει να συνεχίσει τις δωρεές προς το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μετά τον θάνατό του. Αντ’ αυτού σκοπεύει να διοχετεύσει την περιουσία του σε ένα νέο φιλανθρωπικό καταπίστευμα που θα εποπτεύεται από τα τρία παιδιά του. «Το Ίδρυμα Gates δεν θα έχει χρήματα μετά τον θάνατό μου», δήλωσε ο Buffett στη WSJ.

Επεσήμανε επίσης πως έχει αλλάξει αρκετές φορές τη διαθήκη του. Η τελευταία αλλαγή συνέβη λόγω της εμπιστοσύνης που έχει στις αξίες των παιδιών του και στον τρόπο με τον οποίο θα διανείμουν τον πλούτο του, τόνισε ο ίδιος. Σημειώνεται πως και τα τρία παιδιά του έχουν δικές τους φιλανθρωπικές οργανώσεις.

«Αισθάνομαι πολύ, πολύ καλά για τις αξίες των τριών παιδιών μου και έχω 100% εμπιστοσύνη στον τρόπο με τον οποίο θα φέρουν εις πέρας τα πράγματα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παλαιότερα, ο Buffett είχε δηλώσει ότι βάσει της διαθήκης του πάνω από το 99% της περιουσίας του θα πήγαινε στο Ίδρυμα Bill & Melinda Gates για φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς και στα τέσσερα φιλανθρωπικά ιδρύματα που συνδέονται με την οικογένειά του: το Ίδρυμα Susan Thompson Buffett, το Sherwood, το Howard G. Buffett και το NoVo.

Προς το παρόν, πάντως, ο Buffett φαίνεται ότι θα συνεχίσει τις δωρεές προς το Ίδρυμα Gates.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο