αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Tony Robbins λέει να κάνεις 3 ερωτήσεις στο εαυτό σου, αν θες να έχεις μια καλή ζωή

Ο Tony Robbins λέει να κάνεις 3 ερωτήσεις στο εαυτό σου, αν θες να έχεις μια καλή ζωή

Μπορεί να έχεις καλή καριέρα, υγεία και καλή προσωπική ζωή, ωστόσο οι άνθρωποι πάντα επιζητούν το κάτι παραπάνω. Αυτό, έχει θετικά και αρνητικά.

Όπως όμως τονίζει ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και life coach, Tony Robbins, υπάρχει λύση για να «μανατζάρεις» καλύτερα τα πράγματα και να έχεις μια καλή ζωή. Αρκεί να κάνεις 3 συγκεκριμένες ερωτήσεις στον εαυτό σου. Δείτε τις παρακάτω, όπως τις παραθέτει το CNBC.

1- Σε τι εστιάζεις;

Οι άνθρωποι έχουν την τάση να εστιάζουν περισσότερο σε οτιδήποτε λείπει από τη ζωή τους, λέει ο Robbins. Αυτό δεν είναι κακό- είναι απαραίτητο όταν θέλεις να αλλάξεις κάτι. «Αλλά πως νιώθεις όταν επικεντρώνεσαι συνεχώς σε οτιδήποτε λείπει από τη ζωή σου; Απαίσια», σημειώνει ο γνωστός businessman.

«Αν επικεντρώνεσαι σε αυτά που δεν έχεις, είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις» τονίζει ο Tony Robbins.

Είναι σημαντικό να σκεφτείς ποια πράγματα έχουν πραγματική σημασία για εσένα. Και να εστιάσεις εκεί προσπαθώντας να τα αποκτήσεις, αν δεν τα έχεις. Δεν ωφελεί να ζητάς συνεχώς περισσότερα, ακόμα κι όταν έχεις αυτά που θέλεις.

2- Πόση σημασία δίνεις στα πράγματα;

Η σημασία που δίνεις στα γεγονότα, στις αλληλεπιδράσεις και τα αποτελέσματα, καθορίζει τον τρόπο που αισθάνεσαι. Δημιούργησε μια κλίμακα, με το πόσο σημαντικό είναι το κάθε πράγμα που αποκτάς. Αυτό θα σου δώσει το κίνητρο έτσι ώστε να συνεχίσεις την επιτυχημένη πορεία σου.

3- Τι κάνεις στην πράξη;

Πολλοί άνθρωποι έχουν τη γνώση και τη σκέψη για να κάνουν διάφορες κινήσεις. Αλλά στην πραγματικότητα αυτό που μετρά είναι οι πράξεις. Αν δεν προχωρήσεις σε πράξεις, όλα τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία. Ο Tony Robbins, προσπαθεί αν μην μαθαίνει κάτι απλά για να το μάθει, αλλά δεσμεύεται έτσι ώστε να προχωρήσει σε πράξεις, για να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις του. Όσοι διστάζουν, θα βρουν εκατομμύρια λόγους για να μην κάνουν την σκέψη  τους πράξη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 3 =