αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Tim Cook απάντησε στο γιατί ξυπνά κάθε ημέρα στις 4 τα ξημερώματα εδώ και χρόνια

Ο Tim Cook απάντησε στο γιατί ξυπνά κάθε ημέρα στις 4 τα ξημερώματα εδώ και χρόνια

Είναι λίγο- πολύ γνωστό και το έχουμε αναφέρει σε παλαιότερα άρθρα μας: Ο Tim Cook ξυπνά νωρίς το πρωί κάθε ημέρα. Πολύ νωρίς. Και συγκεκριμένα στις 4 τα ξημερώματα.

Αλλά γιατί ο CEO της Apple έχει κάνει αυτή την επιλογή και ξυπνάει… πριν βγει ο ήλιος; Σε συνέντευξη που έδωσε στο Australian Financial Review, απάντησε.

«Το κάνω γιατί μπορώ να ελέγξω το πρωί καλύτερα από το απόγευμα και όλη την ημέρα. Τα πράγματα που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορούν να σας βγάλουν εκτός πλάνου. Το πρωί είναι δικό σου. ‘Η για να είμαι ακριβής, το… πολύ νωρίς πρωί είναι δικό σου», ειπε ανάμεσα σε άλλα ο διάσημος businessman.

Παράλληλα, είπε ότι χρησιμοποιεί ένα κομμάτι αυτού του χρόνου για την ανάγνωση εκατοντάδων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, που προέρχονται από πελάτες. «Δεν μπορώ να τα διαβάσω όλα, όχι. Δεν θα υποστηρίξω ότι το κάνω. Αλλά διαβάζω έναν εξαιρετικό μεγάλο αριθμό από αυτά. Έτσι κρατάω στα χέρια μου τον παλμό του τι νιώθουν, σκέφτονται και κάνουν οι πελάτες», εξηγεί ο Cook.

Κάπως έτσι παίρνει feedback που αφορά την Apple.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πατάς και εσύ το snooze κάθε πρωί; Αν μάθεις το κακό που κάνει στον εγκέφαλο σου, μάλλον δεν θα το ξανά πατήσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 3 =