αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Richard Branson τα προλαβαίνει όλα μέσα σε ένα 24ωρο. Και μπορείς να εφαρμόσεις και εσύ την απλή τακτική του

Ο Richard Branson τα προλαβαίνει όλα μέσα σε ένα 24ωρο. Και μπορείς να εφαρμόσεις και εσύ την απλή τακτική του

Ο Richard Branson είναι ιδρυτής της Virgin και δισεκατομμυριούχος. Το αξιοσημείωτο στην περίπτωση του, μεταξύ άλλων, είναι ότι προλαβαίνει να κάνει μέσα σε 24 ώρες πολύ περισσότερα πράγματα, από ότι κάνουν άλλοι άνθρωποι. Δεν είναι τυχαίο, ότι ο 66χρονος σήμερα επιχειρηματίας, έχει καταφέρει να ιδρύσει εταιρίες τεράστιας αξίας, κάνει ομιλίες σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει γράψει και 6 βιβλία.

Πως μπορεί και είναι τόσο παραγωγικός, χωρίς να… ξεμένει ποτέ από χρόνο; Σε blog post που έγραψε ο ίδιος, αποκαλύπτει το απλό μυστικό του.

«Φτιάχνω λίστες. Πολλές. Περιλαμβάνοντας κλήσεις που πρέπει να κάνω σε ανθρώπους, μέχρι ιδέες ή εταιρίες που θέλω να δημιουργήσω» σημειώνει ο Branson.

«Κάθε ημέρα δουλεύω με βάση αυτές τις λίστες. Με το να φέρνω σε πέρας κάθε task, οι ιδέες μου διαμορφώνονται και τα πλάνα μου προχωρούν μπροστά», εξηγεί. Μάλιστα, παρόλο που ο Richard Branson είναι ένας άνθρωπος της τεχνολογίας, προτιμά να γράφει τις ιδέες του σε χαρτί. «Γράψε οποιαδήποτε ιδέα έχεις, όσο μεγάλη ή μικρή είναι. Ποτέ δεν ξέρεις που θα σε οδηγήσει», καταλήγει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 − 9 =