αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Richard Branson παραθέτει 3 συμβουλές στους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν ένα παράλληλο project

Ο Richard Branson παραθέτει 3 συμβουλές στους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν ένα παράλληλο project

Σίγουρα ξέρει πολύ καλά από success stories. Ο Richard Branson άφησε το σχολείο στα 16 του για να ξεκινήσει το περιοδικό Student, το πρώτο του εγχείρημα, το 1968. Τελικά το περιοδικό δεν πήγε καλά. Αλλά ο ίδιος πήρε τα χρήσιμα μαθήματα που έπρεπε, ίδρυσε την Virgin και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Τώρα ο γνωστός επιχειρηματίας παρέθεσε 3 συμβουλές, για τους νέους που θέλουν να ξεκινήσουν ένα παράλληλο project.

1# Start small. «Start small but think big», λέει ο Branson σε blog post του. «Πολλές από τις επιχειρήσεις της Virgin έχουν ξεκινήσει ως παράλληλα προγράμματα τα οποία έχουν εξελιχθεί σε μεγάλες εταιρείες. Πάντα να σκέφτεστε τι θα μπορούσε να έρθει στη συνέχεια, πώς θα μπορούσατε να αναπτυχθείτε, πώς θα μπορούσατε να πάτε την ιδέα σας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι πιο πιθανό να συμβεί», τονίζει.

2# Πες «ναι» στις ευκαιρίες. Όπως εξηγεί ο ίδιος, είναι χρήσιμο να βγαίνεις έξω, να συναντάς ανθρώπους. Και να έχεις πάντα ανοιχτά τα μάτια σου για ευκαιρίες.

3# Ακολούθησε τα πάθη σου. Η δουλειά θα πάρει πολύ από τον χρόνο σου. Μόνο αν σου αρέσει αυτό που κάνεις θα μπορέσεις να αντέξεις σε βάθος χρόνου. Και να αντέξεις ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, που σίγουρα θα έρθουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 17 =