αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Richard Branson θα πετάξει στο διάστημα αυτή την Κυριακή

Ο Richard Branson θα πετάξει στο διάστημα αυτή την Κυριακή

Έτοιμος για την μεγάλη πτήση είναι ο Richard Branson. Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος θα πετάξει στο διάστημα αυτή την Κυριακή. Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από άρθρο του με τίτλο «The beginning of a new space age», αυτή την Κυριακή θα κάνει πραγματικότητα το όνειρο του συμμετέχοντας στην πτήση UNITY22 της Virgin Galactic.

«Πάντα ονειρευόμουν. Η μητέρα μου με δίδαξε να μην τα παρατάω ποτέ και να φτάνω στα αστέρια – συμβουλές που ακολούθησα κυριολεκτικά» σημειώνει.

Ενώ συμπληρώνει: «Στην Virgin Galactic, πιστεύουμε ότι οι απαντήσεις σε πολλές από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στη διατήρηση της ζωής στον όμορφο αλλά εύθραυστο πλανήτη μας, έγκειται στην καλύτερη χρήση του διαστήματος. Από το διάστημα, μπορούμε να κοιτάξουμε με μια νέα προοπτική τόσο προς τα έξω όσο και προς τα πίσω. Από το διάστημα είναι σαφές ότι υπάρχουν πολύ περισσότερα που μας ενώνονται παρά μας χωρίζουν».

Παράλληλα ο Branson τονίζει: «Ωστόσο, ένα πράγμα να ονειρευόμαστε είναι να κάνουμε το διάσημα πιο προσιτό σε όλους. Είναι ένα άλλο κομμάτι του ονείρου που γίνεται πραγματικότητα. Αυτή ήταν μια τεράστια και απίστευτη ομαδική προσπάθεια και είμαι τόσο ευγνώμων για όλους όσους βοήθησαν στη δημιουργία αυτού του μοναδικού προγράμματος».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την πτήση του Branson αυτή την Κυριακή εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =