αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Mr Huawei προβλέπει ότι το 2020 τα smartphones θα είναι εντελώς διαφορετικά

Ο Mr Huawei προβλέπει ότι το 2020 τα smartphones θα είναι εντελώς διαφορετικά

Μόλις πριν από 6 χρόνια η Huawei μπήκε στην αγορά των smartphones. Και τα έχει πάει πολύ καλά. Σήμερα είναι στην τρίτη θέση, πίσω από τις Apple και Samsung, σε ότι αφορά τις παγκόσμιες πωλήσεις. Ωστόσο, η εταιρία εκτιμά ότι μέχρι το 2020 το σκηνικό θα έχει αλλάξει σε όλα τα επίπεδα, με τις νέες τεχνολογίες που θα αναπτυχθούν.

«Το πρώτο iPhone της Apple, βγήκε στην αγορά το 2007. Περίπου 10 χρόνια πριν. Πιστεύουμε ότι το 2020 θα δούμε μεγάλες αλλαγές, σε ότι αφορά τις έξυπνες συσκευές», λέει ο CEO της Huawei, Ken Hu.

Σε αυτό θα συντελέσουν δύο πράγματα: Πρώτον, η εξάπλωση των ταχυτήτων 5G και δεύτερον η τεχνητή νοημοσύνη που θα μπει στις συσκευές. Έτσι, σε μερικά χρόνια τα smartphones θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με σήμερα.

«Δεν περιμένουμε ότι θα βλέπουμε, θα ακούμε και θα νιώθουμε την μελλοντική τεχνολογία, με τον τρόπο που κάνουμε σήμερα. Το μέλλον θα είναι πολύ διαφορετικό, σε σχέση με τα όσα έχουμε σήμερα», τονίζει μεταξύ άλλων ο Ken Hu.

Η Huawei στοχέυει να αξιοποιήσει τις νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να εδραιώσει τη θέση της στην παγκόσμια αγορά. «Ρίχνοντας» παράλληλα αρκετά χρήματα, έτσι ώστε να κάνει τις κατάλληλες κινήσεις και έρευνες. Και τι απαντά ο CEO της Huawei σε ερώτηση του CNBC, για το αν οι Apple και Samsung πρέπει να φοβούνται την άνοδο της εταιρίας του; «Φυσικά», λέει χαρακτηριστικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + seventeen =