αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «Mr επιχειρηματικότητα» Gary Vaynerchuk μιλά για το skill που τον έχει βοηθήσει να βγάλει εκατομμύρια

Ο «Mr επιχειρηματικότητα» Gary Vaynerchuk μιλά για το skill που τον έχει βοηθήσει να βγάλει εκατομμύρια

Σε ηλικία μόλις 20 χρονών ανέλαβε την επιχείρηση κρασιού της οικογένειας του. Και εκτόξευσε την αξία της από τα 3 εκατ. δολάρια, στα 60 εκατ. δολάρια μέσα σε 5 χρόνια. Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE. Παράλληλα, σε πολλούς είναι γνωστός από τις ομιλίες που κάνει, τα άρθρα που γράφει, αλλά και την έντονη παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα. Μιλάμε για τον Gary Vaynerchuk.

Βέβαια, μιλώντας στο inc.com, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν χρησιμοποιεί τη φήμη του για επιχειρηματικούς σκοπούς. Δεν την έχει ανάγκη, όπως λέει.

«Ακόμα και αν δεν έκανα ομιλίες, η VaynerMedia θα ήταν μια εταιρία με έσοδα 100 εκατ. δολαρίων» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Αυτό που όμως έχει μεγαλύτερη σημασία, είναι το τι έκανε τελικά ο ίδιος, έτσι ώστε να φτάσει στην επιτυχία. Μια επιτυχία η οποία «μοιράζεται» πλέον σε πολλά πεδία. Καταρχήν ας δούμε που δραστηριοποιήθηκε ο Vaynerchuk από την αρχή της διαδρομής του: email marketing, banner advertising, Google AdWords, YouTube και social media. Στην πραγματικότητα έκανε το εξής: έβλεπε σε πιο digital πεδίο επικεντρώνεται το ενδιαφέρον του κόσμου και προσπαθούσε να εξειδικευτεί στην εκάστοτε περίπτωση. Είχε κατά κάποιο τρόπο την ικανότητα να «δει» που… παίζεται το μεγάλο παιχνίδι, σε κάθε χρονική στιγμή.

Και μάλλον ακόμα ακολουθεί την ίδια τακτική. Δεν είναι τυχαίο ότι ασχολείται σχεδόν καθημερινά με τα social media. Είναι εντυπωσιακό, ότι στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,4 εκατ. likes. Με τον ίδιο να κάνει σχεδόν καθημερινές αναρτήσεις.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − sixteen =