αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Larry Page ξεκίνησε την Google από ένα γκαράζ. Εδώ είναι 5 σοφές φράσεις του που αξίζει να ακούσεις

Ο Larry Page ξεκίνησε την Google από ένα γκαράζ. Εδώ είναι 5 σοφές φράσεις του που αξίζει να ακούσεις

Πρόσφατα τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Larry Page αποχώρησε από την θέση του CEO της Alphabet. Την μητρική εταιρία της Google. Είναι ο άνθρωπος που ξεκίνησε την Google το 1998, μέσα σε ένα γκαράζ.

Ο ίδιος, μαζί με τον άλλο συνιδρυτή Sergey Brin, κατάφεραν… να δουν στο μέλλον. Και να δημιουργήσουν ένα project που θα χρησιμοποιούσαν αμέτρητοι άνθρωποι σε όλα τα μέρη του πλανήτη. Φυσικά οι δύο φιλόδοξοι επιχειρηματίες έγινα και πολύ πλούσιοι.

Μέσα σε όλη αυτή τη διαδρομή, ο Larry Page έχει πει μερικές σοφές φράσεις που αξίζει να ακούσεις. Μάλλον κάτι θα ξέρει…

1— Όταν αλλάζεις τον κόσμο, δουλεύεις πάνω σε σημαντικά πράγματα. Είσαι ενθουσιασμένος όταν ξυπνάς το πρωί!

3— Στόχος μας είναι να οργανώσουμε αυτό που λέγεται «πληροφορία» σε παγκόσμιο επίπεδο. Και η πληροφορία να γίνει προσβάσιμη και χρήσιμη σε όλους.

4— Πολλές επιχειρήσεις δεν φτάνουν στην επιτυχία, ανά τα χρόνια. Τι κάνουν λάθος; Δεν προσαρμόζονται… στο μέλλον.

5— Η δουλειά μου σαν leader, είναι να κάνω κατανοητό στον κάθε έναν που δουλεύει στην εταιρία , ότι υπάρχουν σπουδαίες προοπτικές για τον ίδιο.

6— Μπορείς να φτιάξεις μια ιντερνετική επιχείρηση με 10 άτομα και να έχεις δισεκατομμύρια ανθρώπους που να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 1 =