αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Jeff Bezos μόλις έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Ξεπέρασε τον Bill Gates

Ο Jeff Bezos μόλις έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη. Ξεπέρασε τον Bill Gates

Έγινε και αυτό! Ο Jeff Bezos είναι πλέον ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη, αφού διέθετε μια περιουσία που υπολογιζόταν στα 89 δισ. δολάρια, και τώρα η άνοδος στην αξία των μετοχών της Amazon του επέτρεψε να πάει ακόμα πιο πάνω. Και έτσι να φτάσει λίγο υψηλότερα από τα 90 δισ. δολάρια, στα οποία υπολογίζεται η περιουσία του Bill Gates.

Ο ιδρυτής της Microsoft ήταν μέχρι σήμερα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Όπως μεταδίδουν τα ξένα ΜΜΕ, η αλλαγή αυτή στο «θρόνο» μπορεί να είναι προσωρινή. Αφού ίσως δούμε σύντομα κάποια απότομη πτώση στην αξία της Amazon ή απότομη άνοδο της Microsoft. Ωστόσο, σύμφωνα με το CNBC, ακόμα κι αν στο τέλος της ημέρας ο Bezos δεν είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, αυτό θα γίνει «μόνιμα», μέσα στις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες. Αφού η πορεία του δείχνει ότι δεν μπορεί να ανακοπεί.

Ο Jeff Bezos, έχει καταγράψει άλλωστε το δικό του μεγάλο success story. Ίδρυσε την Amazon το 1994. Τότε που το ίντερνετ ήταν σε πολύ αρχικό στάδιο, ενώ δεν υπήρχαν social media. Στην αρχή, ήταν ένα κατάστημα που πούλαγε βιβλία online. Ενώ με την πάροδο των χρόνων, εξελίχτηκε σε έναν τεχνολογικό γίγαντα. Σήμερα, πουλά σχεδόν τα πάντα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 5 =