αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Jack Dorsey διαχειρίζεται δύο εταιρίες δισεκατομμυρίων και δεν χρησιμοποιεί PC

Ο Jack Dorsey διαχειρίζεται δύο εταιρίες δισεκατομμυρίων και δεν χρησιμοποιεί PC

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες στον κόσμο. Αλλά και γνωστός… για το εναλλακτικό στιλ του. Πρόκειται άλλωστε για έναν δισεκατομμυριούχο που πάει στην δουλειά του με τα πόδια. Είναι ο άνθρωπος που έχει ιδρύσει τα Twitter και Square.

«Περπατώ κάθε ημέρα μέχρι το γραφείο. Για 5 μίλια. Διαρκεί 1 ώρα και 15 λεπτά» λέει ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια αυτή της διαδρομή, ο Jack Dorsey δεν ασχολείται με την δουλειά καθόλου. Δεν διαβάζει emails και δεν γράφει κάποια κείμενα. Συνηθίζει να ακούει μουσική ή audio books. ‘Η απλά κοιτά για να αντλήσει ιδέες από τους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο.

Όπως εξηγεί ο ίδιος χρησιμοποιεί αυτόν τον χρόνο για να χαλαρώνει. Ενώ παράλληλα είναι μια καλή γυμναστική. Κάτι που είναι βασικό κομμάτι της επιτυχίας και του τρόπου ζωής του Dorsey. «Ένα υγηινός τρόπος ζωής, με βοηθά να είμαι πιο δημιουργικός και να σκέφτομαι πιο σωστά» λέει ο Mr Twitter.

Τώρα όμως ο Dorsey έκανε ακόμα μια απρόσμενη αποκάλυψη. Ο ρεπόρτερ του αμερικανικού Quartz, Dave Gershgorn, παρατήρησε πολλά από τα tweets που έκανε ο Dorsey και αφορούσαν μηνύματα προς τους εργαζομένους του, ήταν screenshots από iPhone. Αυτό δεν είναι πολύ περίεργο για κάποιον που κάνει tweets στον δρόμο. Όμως μετά ήρθε η αποκάλυψη. Την οποία μπορείς να δεις παρακάτω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × 1 =