αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Grant Cardone μόλις έδωσε τους 2 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να τα πετύχεις όλα μέσα στο 2018

Ο Grant Cardone μόλις έδωσε τους 2 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να τα πετύχεις όλα μέσα στο 2018

Αρκετοί πιστεύουν, ότι δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα στη ζωή μας. Δεν γίνεται π.χ. να έχεις μεγάλα ωράρια στην δουλειά και παράλληλα να βρίσκεις πολύ χρόνο για να είσαι μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ενώ αυτή η οπτική μοιάζει λογική, ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, φαίνεται ότι έχει διαφορετική άποψη.

Σε νέο άρθρο του στο Linkedin, παραθέτει του 2 κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις, για να τα πετύχεις όλα μέσα στο 2018. Όπως εξηγεί, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σου ζωή. Ταυτόχρονα. «Μπορείς πραγματικά να έχεις το κέικ σου και να το φας. Αλλιώς, γιατί να έχεις κέικ;», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Κανόνας Νο1: Δέσμευση

Τίποτα δεν θα σου έρθει στη ζωή, αν δεν δεσμευτείς, σημειώνει ο Cardone. Υπάρχει κόστος στη δέσμευση. Το κόστος είναι ο χρόνος, η ενέργεια και τα χρήματα. Πρέπει να δεσμευτείς ότι θα περνάς χρόνο με την οικογένεια σου, για παράδειγμα. Πρέπει να δεσμευτείς ότι θα δώσεις χρόνο στην δουλειά σου. Είναι «συμφωνίες» που πρέπει να κάνεις με τον εαυτό σου πρώτα από όλα. Και να τις τηρήσεις.

Κανόνας Νο2: Δεν υπάρχουν δικαιολογίες

Οι άνθρωποι που βρίσκουν δικαιολογίες συνεχώς, δεν δεσμεύονται. Σκέφτονται πάντα τους λόγους για να κάνουν ή να μην κάνουν κάτι. Σκέφτονται πως θα είναι η καριέρα τους όταν θα βρουν τη θέση που θέλουν, πως θα είναι όταν θα έχουν οικογένεια, όταν θα γίνουν πλούσιοι, όταν θα έρθει το Σαββατοκύριακο. Αλλά ποτέ δεν κάνουν πράξεις, για να πετύχουν τους στόχους τους. «Αν το 2018 δεν είσαι ευτυχισμένος, θα είναι εξαιτίας σου. Και όχι εξαιτίας των περιστάσεων», τονίζει ο Cardone.

Πως όμως θα καταφέρεις πρακτικά, να βρεις χρόνο για όλα; «Πρέπει να κόψεις ότι δεν είναι απαραίτητο», εξηγεί ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος.

Προσδιόρισε τα πράγματα που έχουν πραγματική αξία για εσένα. Κάνε ένα πλάνο με βάση τη λογική και όχι το συναίσθημα. Πάντα θα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις. Το θέμα είναι που θα επιλέξεις να δώσεις τον χρόνο σου. Επίσης, είναι σημαντικό να δίνεις ποιοτικό χρόνο. Δεν έχει νόημα να είσαι π.χ. με την οικογένεια σου, και παράλληλα να κάνεις άλλες δουλειές.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × five =