αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Google Assistant μαθαίνει 17 νέες γλώσσες μέσα στο 2018- Τι γίνεται με την Ελλάδα

Ο Google Assistant μαθαίνει 17 νέες γλώσσες μέσα στο 2018- Τι γίνεται με την Ελλάδα

Όποιος θέλει να κερδίσει αυτόν τον αγώνα που αφορά τους ψηφιακούς βοηθούς θα πρέπει σίγουρα να φροντίσει ότι είναι διαθέσιμος σε πολλές χώρες, αλλά και σε πολλές γλώσσες. Θεωρητικά είναι καθαρά θέμα χρόνου να δούμε τα Microsoft Cortana, Amazon Alexa, Samsung Bixby, Apple Siri και Google Assistant να μιλούν όλες τις γλώσσες (αν όχι όλες τουλάχιστον τις περισσότερες) και φυσικά ελπίζουμε να δούμε και τα Ελληνικά αρκετά σύντομα.

Η Google ανακοίνωσε στο Digital News Initiative Summit που πραγματοποιήθηκε στο Amsterdam ότι ο ψηφιακός βοηθός Google Assistantθα επεκταθεί σε επιπλέον 38 χώρες μέσα στο 2018 φτάνοντας συνολικά τις 52, ενώ παράλληλα θα αρχίσει να μαθαίνει ακόμη 17 γλώσσες όπως Ρώσικα, Ινδικά και Αραβικά.

Στον χάρτη που βλέπουμε έχουν χρωματιστεί με μπλε χρώμα οι χώρες που υποστηρίζουν ή θα υποστηρίζουν σύντομα τον Google Assistant και δυστυχώς η Ελλάδα παραμένει με λευκό χρώμα. Παρόλα αυτά, κρατάμε την διάθεση της Google να επεκταθεί σύντομα σε πολλές χώρες και γλώσσες, οπότε μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα προστεθούν τα Ελληνικά στο επόμενο κύμα.

Πηγή: Techgear.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × two =