αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Gene Simmons λέει ότι πρέπει να εργάζεσαι τα ΣΚ. Μέχρι να γίνεις πιο πλούσιος από τον ίδιο

Ο Gene Simmons λέει ότι πρέπει να εργάζεσαι τα ΣΚ. Μέχρι να γίνεις πιο πλούσιος από τον ίδιο

Αν σου αρέσει να σπαταλάς τα Σαββατοκύριακα σου ξαπλωμένος στον καναπέ, μάλλον δεν πράττεις το σωστό. Αυτό λέει τουλάχιστον ο frontman του διάσημου συγκροτήματος Kiss, Gene Simmons. Ο ίδιος εξηγεί την άποψη του και μοιάζει ξεκάθαρος. Αν θέλεις να γίνεις πλούσιος, πρέπει να εργάζεσαι τα ΣΚ. Στην πραγματικότητα, ο τραγουδιστής λέει ότι τα διαλείμματα από την εργασία είναι το μεγαλύτερο πράγμα που κρατά τους ανθρώπους πίσω από να γίνουν πλούσιοι και να επιτύχουν τους στόχους της σταδιοδρομίας τους.

«Είναι εύκολο… να καθόμαστε. Μας αρέσει να βλέπουμε τηλεόραση», λέει χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Όπως σημειώνει ο ίδιος στο CNBC, οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να γίνουν πλούσιοι, αλλά δεν θέλουν να έχουν τον όγκο δουλειάς που απαιτείται για να φτάσουν εκεί. Ο Simmons λέει ότι η σκληρή δουλειά επτά ημέρες την εβδομάδα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Επειδή από μόνα τους τα κίνητρά σας, τα συναισθήματα και οι προσευχές σας, δεν θα σας κάνουν πλούσιους .

Αντί να είσαι χαλαρός μπροστά από μια τηλεόραση ή σε μια παραλία, ο γνωστός τραγουδιστής προτείνει να ξεκινήσεις να κάνεις κάποια άλλα πράγματα: Παρατήρησε τι κάνουν άλλοι επιτυχημένοι άνθρωποι και κράτα σημειώσεις. Ξεκίνα να σχεδιάζεις το μέλλον σου γράφοντας τους στόχους σου και λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα για να τους πετύχεις. Συνέχισε να λαμβάνεις γνώσεις. Αν δεν έχεις βρει ακόμα την πρώτη σου δουλειά, βρες μια. Αποφάσισε τι θέλεις να κάνεις, στην υπόλοιπη ζωή σου.

«Όταν είσαι νέος, να εργάζεσαι κάθε μέρα», λέει ο Simmons. «Μην κάνεις διακοπές εκτός αν είσαι πλουσιότερος από μένα», καταλήγει.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 2 =