αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Gary Vaynerchuk εξηγεί μέσα σε 41 δευτερόλεπτα το γιατί η υπομονή κάνει τη διαφορά στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Gary Vaynerchuk εξηγεί μέσα σε 41 δευτερόλεπτα το γιατί η υπομονή κάνει τη διαφορά στην επιχειρηματικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε ξανά μιλήσει για τον αυτοδημιούργητο εκατομμυριούχο, Gary Vaynerchuk. Όσοι το ακολουθούν στα social media, γνωρίζουν ότι… είναι ιδιαίτερα ενεργός εκεί. Ανεβάζοντας συμβουλές και αποσπάσματα από ομιλίες του. Τώρα πόσταρε ένα νέο βίντεο, μόλις 41 δευτερολέπτων.

Σε αυτό φαίνεται ο ίδιος να μιλά με μια νεαρή γυναίκα, και να της εξηγεί τη σημασία της υπομονής στην επιχειρηματικότητα, όταν αυτή του λέει ότι θα ήθελε τα πράγματα να γίνουν πιο γρήγορα. «Η επιχειρηματικότητα είναι ένας τρόπος ζωής. Είναι για πάντα, έχει πάνω και κάτω» σημειώνει ο γνωστός businessman.

Ενώ παράλληλα, τονίζει ότι είναι σημαντικό να είσαι «πεινασμένος» και να θέλεις να κερδίζεις, όμως αυτά είναι απαραίτητα να συνδυάζονται με υπομονή. Δείτε παρακάτω ολόκληρο το βίντεο.

Buy into #Patience .. tried and true .. marathon running.. consistency

Posted by Gary Vaynerchuk on Montag, 10. Juli 2017

Ο 41χρονος Gary Vaynerchuk είναι εδώ και χρόνια επιχειρηματίας, επενδυτής και αρθρογράφος. Μάλιστα, συχνά κάνει ομιλίες, έτσι ώστε να μεταφέρει τις εμπειρίες του στους ανθρώπους που μπαίνουν τώρα στον κόσμο της επιχειρηματικότητας.

Ο ίδιος έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές εταιρίες. Στο ξεκίνημα του, το 1999 ανέλαβε το brand με λικέρ που είχε ο πατέρας του. Ακολουθώντας τολμηρή τακτική -χρησιμοποιώντας το email marketing και τις νέες τεχνολογίες- κατάφερε να πολλαπλασιάσει την αξία της εταιρίας και από το 1 εκατ. δολάρια να φτάσει στα 5 εκατ. δολάρια το 2005.

Σήμερα, είναι ιδιοκτήτης του VaynerMedia, ενός από τους μεγαλύτερους ψηφιακούς ομίλους media στον κόσμο. Είναι επίσης συνιδρυτής του επενδυτικού fund VaynerRSE

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + fifteen =