αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk προειδοποιεί ότι θα τινάξει στον αέρα το deal για την εξαγορά του Twitter

Ο Elon Musk προειδοποιεί ότι θα τινάξει στον αέρα το deal για την εξαγορά του Twitter

Μπορεί άραγε να χαλάσει η μεγάλη συμφωνία για την εξαγορά του Twitter; Μέχρι αυτή την ώρα τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. O Elon Musk σήμερα έκανε μια «επιθετική» κίνηση: Προειδοποίησε ότι μπορεί να αποσύρει την προσφορά του ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του Twitter, εάν η εταιρία δεν παράσχει δεδομένα για ανεπιθύμητους και ψεύτικους λογαριασμούς.

Σε επιστολή του στο Twitter, ο δισεκατομμυριούχος επανέλαβε το αίτημά του για λεπτομέρειες σχετικά με τους λογαριασμούς bot και τον αριθμό τους,και είπε ότι επιφυλάσσεται όλων των δικαιωμάτων να τερματίσει τη συγχώνευση καθώς η εταιρεία παραβίαζε τις υποχρεώσεις της, καθώς δεν του παρείχε τις πληροφορίες.

«O κ. Musk πιστεύει ότι η εταιρεία αντιστέκεται ενεργά και εμποδίζει τα δικαιώματα ενημέρωσης του (και τις αντίστοιχες υποχρεώσεις της εταιρείας) βάσει της συμφωνίας συγχώνευσης», γράφουν οι δικηγόροι του.

Όπως μεταδίδει το The Verge, η επιστολή αναφέρει ότι ο Musk θα μπορούσε να επιλέξει «να μην ολοκληρώσει τη συναλλαγή» λόγω της υποτιθέμενης παραβίασης της σύμβασης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 × two =