αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Elon Musk οδήγησε ηλεκτρικό Volkswagen και… είπε την γνώμη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Elon Musk οδήγησε ηλεκτρικό Volkswagen και… είπε την γνώμη του (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στη Γερμανία έκανε ο Elon Musk, όπου συναντήθηκε και με τον ισχυρό άνδρα της Volkswagen, Herbert Diess. Μάλιστα ο Musk είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τα δύο νέα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας, το ID.3 και το επερχόμενο ID.4.

Ο ιδρυτής της Tesla οδήγησε ID.3 αν και μάλλον… δεν ενθουσιάστηκε πάρα πολύ. Ο Herbert Diess ανάρτησε video από τη δοκιμή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Linkedin γράφοντας: « «Σ’ ευχαριστώ για την επίσκεψη Elon! Ελπίζω να σου αρέσει το video. Ήταν υπέροχη η οδήγηση του ID.3 μαζί σου. Ήσουν αρκετά επικριτικός με την διαθέσιμη ροπή σε υψηλή ταχύτητα. Σου είπα “ναι, είμαστε στον αεροδιάδρομο, αλλά δεν χρειάζεται να απογειωθούμε, δεν είναι σπορ αυτοκίνητο”. Αν θες κάτι τέτοιο θα πρέπει να δοκιμάσεις την Porsche Taycan. Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντησή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά, παραθέτοντας κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του ID.3».

«Νομίζω ότι είναι αρκετά καλό για αυτοκίνητο που δεν είναι σπορ» είπε ο Musk μετά την δοκιμή του γερμανικού αυτοκινήτου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − three =