αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk μόλις αγόρασε ένα domain name το οποίο είχε αφήσει 17 χρόνια πριν

Ο Elon Musk μόλις αγόρασε ένα domain name το οποίο είχε αφήσει 17 χρόνια πριν

Πριν ο Elon Musk γίνει γνωστός για τα διαστημικά projects του και τα high-tech αυτοκίνητα, ήταν ένας νεαρός επιχειρηματίας, ο οποίος ασχολούνταν με software ιδέες. Μια από αυτές, ήταν η X.com. H online banking startup που ίδρυσε το 1999 και λίγο αργότερα «ενώθηκε» με την PayPal, η οποία τότε έκανε επίσης τα πρώτα της βήματα.

Τώρα ο Elon Musk προχώρησε στην αγορά του domain Χ.com, το οποίο είχε στην κατοχή της η PayPal, από την ένωση των δύο εταιριών το 2000 και μετά. Σημειώνεται, ότι λίγο αργότερα ο Musk είχε αποχωρήσει από την εταιρία.

Μετά από 17 χρόνια, ο γνωστός επιχειρηματίας προχώρησε στην αγορά του εν λόγω domain. Την αγορά επιβεβαίωσε ο ίδιος, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Ξεκαθαρίζοντας βέβαια, ότι δεν υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πλάνα αυτή τη στιγμή, απλά το domain έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για αυτόν.

Όπως σχολιάζει το αμερικανικό inc.com, αυτή τη στιγμή η σελίδα του X.com είναι ανενεργή. Ωστόσο, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή ο Elon Musk να κάνει ένα… διάλειμμα από τους πυραύλους της SpaceX και τα υπόγεια τούνελ της Boring Company, έτσι ώστε να λανσάρει ένα καινούργιο project.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =