αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk θέλει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια που έχει κάθε πρωί (και την έχουν οι περισσότεροι από εμάς)

Ο Elon Musk θέλει να κόψει αυτή την κακή συνήθεια που έχει κάθε πρωί (και την έχουν οι περισσότεροι από εμάς)

Κανείς δεν τα κάνει όλα τέλεια. Ούτε καν… ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου. Σε πρόσφατη συνέντευξη του την οποία αναδημοσιεύει το CNBC, o Elon Musk αποκάλυψε μια κακή συνήθεια που έχει κάθε πρωί και θέλει να την κόψει. Ποια είναι αυτή; Κοιτά το κινητό του αμέσως μόλις ξυπνά.

«Έχω μια κακή συνήθεια – την οποία υποπτεύομαι ότι έχουν πολλοί άνθρωποι – να κοιτάζω αμέσως το τηλέφωνό μου το πρωί. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία πολύ κακή συνήθεια», είπε ο Musk.

Ο Musk, ο οποίος στο παρελθόν είπε σε συνέντευξή του σε γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου ότι περνά τα πρώτα 30 λεπτά της ημέρας ελέγχοντας email, τώρα λέει ότι θέλει να αντικαταστήσει τη συνήθεια αυτή με άθληση.

«Πρέπει να γυμνάζομαι και να είμαι σε καλύτερη φόρμα. Αυτό σημαίνει ότι μόλις ξυπνήσω θα ασκηθώ για τουλάχιστον 20 λεπτά και μετά θα κοιτάξω το τηλέφωνό μου», ανέφερε.

Αυτό που κάνει ο Musk είναι πολύ σύνηθες. Περίπου το 80% των χρηστών smartphone τσεκάρουν τα τηλέφωνά τους μέσα στα πρώτα 15 λεπτά αφότου ξυπνήσουν, σύμφωνα με ευρήματα της έρευνας IDC.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 1 =