αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk δίνει 100 εκατ. δολάρια σε όποιον φτιάξει την «καλύτερη τεχνολογία δέσμευσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα»

Ο Elon Musk δίνει 100 εκατ. δολάρια σε όποιον φτιάξει την «καλύτερη τεχνολογία δέσμευσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα»

Ο Elon Musk συνηθίζει να κάνει tweets που τραβούν τα βλέμματα. Τώρα ξανά «χτύπησε». Και μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει… 100 εκατ. δολάρια.

Όπως ανακοίνωσε ο διάσημος δισεκατομμυριούχος, θα δώσει ένα βραβείο ύψους 100.000.000 δολαρίων για την “καλύτερη τεχνολογία δέσμευσης εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα”. Λίγο αργότερα, με ένα επόμενο tweet ανακοίνωσε πως θα προσφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτήν την ενέργεια την επόμενη εβδομάδα.

Αξιωματούχοι της Tesla δεν έχουν μέχρι στιγμής ανταποκριθεί σε αίτημα για παροχή πρόσθετων πληροφοριών.

Φυσικά η ανακοίνωση του Musk ήδη κάνει τον γύρω του κόσμου. Όπως σχολιάζει το Reuters, η δέσμευση του διοξειδίου του άνθρακα γίνεται ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια πολλών σχεδίων για τον έλεγχο της κλιματικής αλλαγής, αλλά δυστυχώς δεν έχει προκύψει ακόμα κάποια σημαντική εξέλιξη στον τομέα, με τις περισσότερες προσπάθειες να επικεντρώνονται ακόμα στη μείωση των εκπομπών και όχι στη δέσμευση των εκπομπών από τον αέρα.

Μήπως έχεις καμία ιδέα πάνω στο πεδίο που περιγράφει ο Musk;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − four =