αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk αποκάλυψε το πως βρίσκει κίνητρο για να καινοτομεί (και είναι τόσο απλό)

Ο Elon Musk αποκάλυψε το πως βρίσκει κίνητρο για να καινοτομεί (και είναι τόσο απλό)

Tesla, SpaceX, SolarCity, Boring Company. Τι συνδέει αυτές τις 4 καινοτόμες επιχειρήσεις; Φυσικά ο άνθρωπος που βρίσκεται στο «τιμόνι» τους. Ο Elon Musk. Πριν λίγες ημέρες, ο διάσημος businessman μίλησε σε TEDx event στην Αμερική. Εκεί αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το πως βρίσκει κίνητρο έτσι ώστε να καινοτομεί συνεχώς και να υλοποιεί σπουδαίες ιδέες. Τελικά, είναι… πιο απλό από ότι φανταζόμασταν.

«Προσπαθώ απλά να σκεφτώ το μέλλον. Και να μην είμαι λυπημένος» είπε ο Elon Musk.

Ενώ ο ίδιος θα μπορούσε να εμφανίσει τον εαυτό του ως «λαμπρό εξυγρονηστή», δεν το κάνει. Αντίθετα, δείχνει ιδιαίτερα ρεαλιστής. «Θέλω να είμαι σαφής. Δεν προσπαθώ να είμαι ο σωτήρας κανενός», τόνισε ο Musk.

Σημειώνεται, ότι ο Elon Musk «τρέχει» σε φουλ ρυθμούς όλες τις επιχειρήσεις του. Πρόσφατα, τον είδαμε να δημιουργεί την Boring Company, με στόχο να δημιουργήσει υπόγειους αυτοκινητοδρόμους και να λύσει το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος. Την ίδια στιγμή, η SpaceX συνεχίζει τις εκτοξεύσεις (και την επαναχρησιμοποίηση) πυραύλων. Ενώ Tesla και SolarCity είναι σε στενή συνεργασία, έτσι ώστε να δημιουργήσουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − 1 =