αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Donald Trump ετοιμάζει δική του social media πλατφόρμα

Ο Donald Trump ετοιμάζει δική του social media πλατφόρμα

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, θα επιστρέψει στα social media το ερχόμενο διάστημα με τη δική του πλατφόρμα, σύμφωνα με δηλώσεις κοντινών του συμβούλων στο Fox News.

Νομίζω πως θα δούμε τον Πρόεδρο Trump να επιστρέφει στα social media σε περίπου δύο με τρεις μήνες, με τη δική του πλατφόρμα. Και αυτό είναι κάτι που πιστεύω πως θα είναι το νέο trend στα social media, θα αλλάξει εντελώς το παιχνίδι και όλοι θα περιμένουν να δουν τι ακριβώς θα κάνει ο Πρόεδρος Trump. Η νέα πλατφόρμα θα είναι τεράστια, με δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους. – Jason Miller, Σύμβουλος Trump

Ο Miller δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες, αλλά παραδέχτηκε πως ο Trump έχει συναντήσεις “υψηλού επιπέδου” και πως τον έχουν προσεγγίσει “πολλές εταιρίες”.

Να θυμίσουμε πως ο Trump ήταν φανατικός χρήστης του Twitter, πριν η πλατφόρμα τον διαγράψει τον Ιανουάριο, με την κατηγορία πως υποκίνησε τη βία με τα γεγονότα του Καπιτωλίου. Ο πρώην Πρόεδρος δεν έχει δηλώσει ακόμα ποια είναι τα σχέδια του για το μέλλον, αλλά έχει δηλώσει πως δεν έχει τελειώσει με την πολιτική. Σε περίπτωση που όντως δημιουργήσει τη δική του social media πλατφόρμα, μένει να δούμε ποιος πάροχος cloud θα τη φιλοξενήσει, καθώς οι τρεις μεγάλοι, Amazon, Microsoft και Google, μάλλον δεν αποτελούν πιθανές επιλογές.

Πηγή: unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 2 =