αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO του Κωτσόβολου λέει ότι η Black Friday είναι ένα… αναγκαίο κακό

Ο CEO του Κωτσόβολου λέει ότι η Black Friday είναι ένα… αναγκαίο κακό

Η Black Friday έφτασε και στα μέρη μας εδώ και λίγα χρόνια και αναμφίβολα έχει τραβήξει τα βλέμματα (και τα χρήματα) των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο ότι την συγκεκριμένη ημέρα βλέπουμε… ουρές από νωρίς το πρωί σε πολλά μεγάλα καταστήματα- κυρίως ηλεκτρικών ειδών. Ενώ έντονη είναι η κίνηση πριν και μετά την Black Friday, όπου επίσης υπάρχουν μεγάλες προσφορές.

Φαίνεται όμως ότι σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες, δεν βλέπουν 100% θετικά την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί λόγω Black Friday. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Κωτσόβολου. Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος στο Mall – το οποίο διαθέτει και το πρώτο shop in a shop της Apple στην Ελλάδα – ερωτηθείς ο Διευθύνων Σύμβουλος της, Γιάννης Βασιλάκος, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα… αναγκαίο κακό.

Για φέτος εκτιμά ότι η διάρκεια της θα “απλωθεί” σε 3-4 ημέρες τόσο στα φυσικά όσο και στα ηλεκτρονικά καταστήματα καθώς έχουν κλειστεί οι συμφωνίες με τους προμηθευτές. Ανέφερε όμως ότι θα πρέπει ο κλάδος να δει πως θα μπορέσει “να μαζευτεί” όλο αυτό ώστε από την επομένη χρονιά να πέσουν οι τόνοι.

Προφανώς, σε κάποιες μεγάλες αλυσίδες σκέφτονται ότι μπορεί να αυξάνουν τις πωλήσεις τους λόγω Black Friday, αλλά ταυτόχρονα περιορίζουν τα κέρδη τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × 3 =