αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ CEO της JPMorgan πλησιάζει… στην σύνταξη- Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι για την θέση

Ο CEO της JPMorgan πλησιάζει… στην σύνταξη- Ποιοι είναι οι πιθανοί διάδοχοι για την θέση

Οι μέρες του Τζέιμι Ντάιμον στην JPMorgan Chase ως Διευθύνων Σύμβουλος είναι μετρημένες, αν και ακόμη δεν είναι σαφές πόσες ακόμα θα παραμείνει στο τιμόνι της εταιρείας.

Όπως μεταδίδει το CNBC, ερωτηθείς σχετικά με τον σχεδιασμό διαδοχής της τράπεζας, ο Ντάιμον ανέφερε ότι η αναμενόμενη θητεία του είναι λιγότερο από πέντε χρόνια. Πρόκειται για μια αλλαγή ως προς τις απαντήσεις του σε αντίστοιχα ερωτήματα καθώς στο παρελθόν τόνιζε ότι η συνταξιοδότησή του απέχει πέντε χρόνια.

“Το χρονοδιάγραμμα δεν είναι πλέον πέντε χρόνια”, είπε ο Ντάιμον στην ετήσια συνάντηση επενδυτών της τράπεζας με έδρα τη Νέα Υόρκη.

Για σχεδόν δύο δεκαετίες, ο Ντάιμον, 68 ετών, έχει κάνει την Τράπεζα τη μεγαλύτερη στην Αμερική σε στοιχεία ενεργητικού, κεφαλαιοποίηση αγοράς και άλλες πολλές κατηγορίες.

Η απόφαση για το πότε θα προχωρήσει θα εναπόκειται τελικά στο διοικητικό συμβούλιο της JPMorgan, είπε ο Ντάιμον, και προέτρεψε τους επενδυτές και τους αναλυτές να εξετάσουν τα στελέχη που θα μπορούσαν να πάρουν τη θέση του. Στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων βρίσκεται η Μαριάν Λέικ Διευθύνουσα Σύμβουλος της καταναλωτικής τράπεζας JPMorgan και η Τζένιφερ Πίπζακ, η οποία ηγείται του εμπορικού και επενδυτικού βραχίονα της τράπεζας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eleven + two =