αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO που παραιτήθηκε από μια εταιρία 68 δισ. δολαρίων για να κάθεται σε μια παραλία και «να μην κάνει τίποτα»

Ο CEO που παραιτήθηκε από μια εταιρία 68 δισ. δολαρίων για να κάθεται σε μια παραλία και «να μην κάνει τίποτα»

Η είδηση είχε βγει στη δημοσιότητα το περασμένο καλοκαίρι. Ο CEO της Jupiter Fund Management, Andrew Formica, ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί από την θέση του και θα αράξει… σε κάποια παραλία. Ναι, αυτό που θα ήθελαν να κάνουν πολλοί!

«Θέλω απλά να πάω να καθίσω σε μία παραλία και να μην κάνω τίποτα», έλεγε τον Ιούνιο του 2022 ο Formica στο Bloomberg, σε συνέντευξή του. «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο», ξεκαθάριζε.

Και το έκανε. Παραιτήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο. Σήμερα, όπως μπορούμε να δούμε και στην επίσημη σελίδα της Jupiter Asset Management στο Linkedin, CEO της εταιρίας είναι ο Matthew Beesley. Ο ίδιος πριν είχε την θέση του

Στα 51 του, ο Formica ήταν κάπως νέος για να βγει στη σύνταξη. Και η εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην οποία ήταν επικεφαλής έχει μια αξία 68 δισ. δολαρίων. Με έδρα στο Λονδίνο.

Αλλά είχε πάρει την απόφαση του. Όπως έχει δηλώσει, στόχο τους ήταν να αποσυρθεί και να επιστρέψει στην Αυστραλία από όπου κατάγεται, για να περάσει χρόνο με τους ηλικιωμένους γονείς του. Είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόσυρση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × three =