αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO που έγινε εκατομμυριούχος στα 25 του, λέει μερικά ωραία πράγματα για την επιτυχία και την έννοια της ομάδας

Ο CEO που έγινε εκατομμυριούχος στα 25 του, λέει μερικά ωραία πράγματα για την επιτυχία και την έννοια της ομάδας

Στην περίπτωση του Brian Wong, τα πράγματα έγιναν πολύ γρήγορα. Στα 18 χρόνια αποφάσισε να ιδρύσει την Kiip. Μια startup που ασχολείται με την διαφήμιση στο mobile.

Η καινοτόμος επιχείρηση του… εκτοξεύτηκε με το καλημέρα. Και μέχρι τώρα έχει λάβει συνολικά 32.000.000 δολάρια ως χρηματοδότηση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι ανάμεσα στους πελάτες που έχει πλέον, είναι η Pepsi και τα McDonalds. Σήμερα είναι 26 χρονών και CEO στην ίδια επιχείρηση που είχε δημιουργήσει πριν λίγα χρόνια. Η οποία έχει αναπτυχθεί και αξίζει αρκετά εκατομμύρια. Ο ίδιος, μιλώντας στο CNBC, είπε μερικά ενδιαφέροντα πράγματα. Τόσο για την έννοια της ομάδας, όσο και για αυτό που ονομάζουμε επιτυχία.

«Όλοι εστιάζουν στο ένα άτομο και στο brand. Δεν είναι ποτέ ένα μόνο άτομο», τονίζει ο Brian Wong.

Και συμπληρώνει: «Είναι πάντα μια ολόκληρη ομάδα. Και πίσω από εμένα υπάρχουν 6 άτομα κάθε στιγμή, που βοηθούν το ”the Brian operation” να δουλέψει. Ποτέ δεν είναι μια ατομική προσπάθεια. Είναι πάντα μαι ομάδα».

Ο νεαρός επιχειρηματίας, φέρνει το παράδειγμα του ανθρώπου που καθορίζει το πρόγραμμα του ίδιου. Αν ο Brian καθυστερήσει μια φορά, ο «βοηθός» ξέρει αυτόματα τον επαναπρογραμματισμό που πρέπει να κάνει στα επόμενα ραντεβού. Όπως εξηγεί, είναι τέτοιοι άνθρωποι πίσω από τους ιδρυτές, για τους οποίους κανείς δεν μιλά ποτέ.

Όσο για την έννοια της επιτυχίας; Ο νεαρός επιχειρηματίας είναι ξεκάθαρος. «Επιτυχία είναι να έχεις την ελευθερία και τις επιλογές, για να κάνεις οτιδήποτε θέλεις. Δεν έχουν σημασία μόνο τα χρήματα», σημειώνει. Και μάλιστα, είναι σημαντικό να μην κοιτάς μόνο την προσωπική σου επιτυχία, αλλά και την επιτυχία των ανθρώπων που είναι γύρω σου. Αυτά τα δύο, πρέπει να είναι μαζί.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − 18 =