αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Bill Gates έκανε τις προβλέψεις του για την πανδημία, τα lockdowns και το πότε θα επιστρέψει η κανονικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bill Gates έκανε τις προβλέψεις του για την πανδημία, τα lockdowns και το πότε θα επιστρέψει η κανονικότητα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο CNN εμφανίστηκε χτες ο δισεκατομμυριούχος Bill Gates, κάνοντας τις δικές του προβλέψεις για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο προσεχές μέλλον. «Δυστυχώς, οι επόμενοι 4-6 μήνες θα είναι οι χειρότεροι της πανδημίας», είπε ο Gates, λέγοντας πως η αγορά θα χρειαστεί στήριξη και ιδιαίτερα οι επιχειρήσεις που πλήττονται από τα περιοριστικά μέτρα.

«Μπαρ και εστιατόρια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα παραμείνουν κλειστά όσο περνάμε αυτό το κύμα και πιστεύω δυστυχώς πως αυτό είναι το σωστό», είπε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το πότε θα επιστρέψουμε σε πλήρη κανονικότητα, χωρίς μάσκες, αποστάσεις και άλλα περιοριστικά μέτρα, ο συνιδρυτής της Microsoft απάντησε ότι οι ΗΠΑ θα επιστρέψουν σε ένα είδος «φυσιολογικού» το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν χορηγηθεί πιο μαζικά το εμβόλιο. Ωστόσο, τόνισε το εξής: «Ακόμα και μέχρι τις αρχές του 2022, μέχρι να βοηθήσουμε και τις άλλες χώρες να απαλλαγούν από αυτήν την ασθένεια και να έχουμε υψηλά ποσοστά εμβολιασμού στη χώρα μας, ο κίνδυνος επανεισαγωγής θα είναι εκεί».

Και συμπλήρωσε: «Και, φυσικά, η παγκόσμια οικονομία θα επιβραδυνθεί, γεγονός που πλήττει την οικονομία της Αμερικής με έναν αρκετά δραματικό τρόπο».

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Bill Gates παρακάτω:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 15 =