αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Andreessen Horowitz ξεκινά Ακαδημία για startuppers που θέλουν να ασχοληθούν με τα κρυπτονομίσματα

Ο Andreessen Horowitz ξεκινά Ακαδημία για startuppers που θέλουν να ασχοληθούν με τα κρυπτονομίσματα

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα venture capitals στο κόσμο, το Andreessen Horowitz, ξεκινά τον ερχόμενο Φεβρουάριο μαθήματα γύρω από το χώρο των κρυπτονομισμάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο venture capital είχε επενδύσει σε αρχικό στάδιο, σε εταιρίες όπως η Coinbase και το Ripple.

Tο πρόγραμμα θα έχει μια εκτενή γκάμα θεμάτων που θα διδαχθούν ενώ θα απευθύνεται κυρίως σε άτομα που θέλουν να στήσουν την δική τους startup με βάση το blockchain. H εταιρία ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρξει χρέωση για την συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ενώ στόχος είναι να βοηθηθούν υπάρχοντα blockchain projects για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Τα μαθήματα θα αφορούν την σχεδίαση προϊόντων και τεχνολογιών, την εσωτερική οργάνωση μιας blockchain εταιρίας, η στρατηγική για την αγορά και διάφορα νομικά ζητήματα που προκύπτουν από την συγκεκριμένη δραστηριότητα.

Πολλά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να προσφέρουν πτυχία και σεμινάρια πάνω στο Bitcoin και στα κρυπτονομίσματα. Τα γνωστότερα πανεπιστήμια όπως το ΜΙΤ, το Stanford και το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης έχουν τα δικά τους εργαστήρια και προγράμματα πάνω στο blockchain ενώ στην Γαλλία εισήχθησαν μαθήματα για τα κρυπτονομίσματα από το Λύκειο.

Πηγή: bcash.eu

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − two =